Anladım onu, o kısım troll tabii Dragon kısmı değilReis dalga mı geçiyon trol mü yapıyon. Gerçek derken doğru tespit demek istedim, mangada böyle bir şey yaşanmadığı için anlaman gerekirdi
Anladım onu, o kısım troll tabii Dragon kısmı değilReis dalga mı geçiyon trol mü yapıyon. Gerçek derken doğru tespit demek istedim, mangada böyle bir şey yaşanmadığı için anlaman gerekirdi
Enma > Zoro diyebilir miyiz öyleyse ?Enma en son Zoro'yu yerlerde sürüklüyordu hatırladığım kadarıyla. Yardım edene kadar süründürdü adamcağızı. Ama Nika abim öyle mi...? evladı gibi bakıyor Luffy'e el bebek gül bebek sahip çıkıyor...
Red gelse nolacak ki isto buruya(east blue'ya) düşünceli düşünceli bakar başka bir şey yapmazBen Dragon geliyorum diyormuş sağda solda
Diyelim reyiz sıkıntı yok sksjsjEnma > Zoro diyebilir miyiz öyleyse ?
Doğru söze ne denir ki?Abi globalde de adamlar kafayı yemiş Yabancı çöptuberlar Kizaru Katakuriden birazcık güçlü falan diye yorumlar yapıyor komedi şelalesi cidden
Çoktan harekete geçmiş bile kapının eşiğinden yarım adım atmışDragon harekete mi geçmiş ?
Wi-fi kapalı kalmış o yüzden ilk seferde hissedememiş davullarıKapsama, duyma alanı dışında anlaşılan