Orta panel iç dünyalarını, balonlar aklından geçenleri simgeliyor; edebi bir şeyler denemiş Oda.Shiryu ve Shot orada bir şey söylemiyor, o balonlar meydandaki korsanların konuşmaları.
Orta panel iç dünyalarını, balonlar aklından geçenleri simgeliyor; edebi bir şeyler denemiş Oda.Shiryu ve Shot orada bir şey söylemiyor, o balonlar meydandaki korsanların konuşmaları.
Garp konusunda senle birebir ayni dusunuyorum, su son yumruk garpin guc seviyesini belli etti.Demek ki Garp dört kere yumruk atacak.
Aynı şeyi Beyazsakal için Tsuru söyledi. Hatta sadece adayla sınırlı kalmamıştıA Korsanı: Kaçalım.
B Korsanı: Adada kaçacak bir yer yok, yelken açmamız lazım.
İşte Garp seviyesi. Nokta konmuş.
Aynı şeyi şu anda Karasakal için de söylerler. Meyveden kaynaklı bir durum.Aynı şeyi Beyazsakal için Tsuru söyledi. Hatta sadece adayla sınırlı kalmamıştı
Aksine Karasakal kaçıyor ama genellikle. Beyazsakal'ın gücünü de sadece meyveye bağlaman komik oluyor.Aynı şeyi şu anda Karasakal için de söylerler. Meyveden kaynaklı bir durum.
İçimden bir ses, ya Oda onları final savaşında felan kullanacak ya da bu iki taraftan birinde yer aldırıp çok fena harcayacak diyor. Yoksa hangi tarafa giderlerse gitsinler oranın güç dengesini iyice bozarlar. Şahsi tercihim şu an başka, önemli bir operasyonda olmaları. Şöyle milyarlık adamları yaka paça getirmelerini görmeyi çok isterimAmiral adayları bu operasyona fazla kaçar
Karasakal'ın kaçmasıyla bunun ne ilgisi var? Tamamen meyvesinin gücüne atıf yapılarak dünyayı yok edebileceği söyleniyor. Ben Beyazbıyık'ın gücünü sadece meyveye bağlamadım, hatta onun hakkında bir şey de söylemedim. Hiç alakası yokken konuyu Beyazbıyık'a getiren sensin. Onun dünyayı yok edebilme gücü tamamen meyvesinden kaynaklı. Ya okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun ya da durduk yere bana çatasın var. Başka bir ihtimal göremedim.Aksine Karasakal kaçıyor ama genellikle. Beyazsakal'ın gücünü de sadece meyveye bağlaman komik oluyor.
Dünyayı yıkacak güç verilsin sen marinefordu bile tam yıkama, çizik atabil anca. Nereden tutsan elde kalıyorKarasakal'ın kaçmasıyla bunun ne ilgisi var? Tamamen meyvesinin gücüne atıf yapılarak dünyayı yok edebileceği söyleniyor. Ben Beyazbıyık'ın gücünü sadece meyveye bağlamadım, dünyayı yok edebilme gücü tamamen meyvesinden kaynaklı. Ya okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun ya da durduk yere bana çatasın var. Başka bir ihtimal göremedim.