Sen git Garp tut Carpem yorma kendine sana Garp yakışırDünyayı yıkacak güç verilsin sen marinefordu bile tam yıkama, çizik atabil anca. Nereden tutsan elde kalıyor
Sen git Garp tut Carpem yorma kendine sana Garp yakışırDünyayı yıkacak güç verilsin sen marinefordu bile tam yıkama, çizik atabil anca. Nereden tutsan elde kalıyor
Ace dövdü diye wbciliğin artmış RediSen git Garp tut Carpem yorma kendine sana Garp yakışır
Killer da kaptan kaptan diye dolaşıyordu şimdi bu olaydan sonra kaptan ben olayım seni son anda kendi saldırınla ölmekten kurtardım der.Pizarro bir ara kaptan ben olmalıyım falan diye geziyordu şimdi Teach ağam diye dolaşıyor.
İyi nokta yakalamışsın. Karasakal ve Coby ortalığı fena yıkmışlar demek.Pizarro, Rockey Port olayından sonra adanın yeni tamir edildiğini söylüyor. Olay yaşanalı 2 yıl + 5 arc geçti.
Nihai rakip niye Teach oluyor? Tek gözlü herif değil mi son düşman?Bu işin artık ciddileşmesi lazım. Buggy'den söz etmiyoruz burada. Teach'in bir ağırlık göstermesi lazım. Geri viteslere son vermeleri lazım. Böyle nihai rakip mi olur lan? Özel adam toplamak için İD'ye git, topla, yetmesin meyve avcılığı yap ama yine topuk. Garp oradan çıksa bile güle oynaya çıkmamalı.
İki deprem yumruğuna seksenlik olmuş diye yorumladımPizarro bir ara kaptan ben olmalıyım falan diye geziyordu şimdi Teach ağam diye dolaşıyor.
Teach'tir o Teach. Shanks ölmeden evvel anı bırakır.Nihai rakip niye Teach oluyor? Tek gözlü herif değil mi son düşman?