Teach raftel öncesi bir rakip bence sonrası için işler büyür teachi aşar. Hatta son savaşta bizimkilere yardımı bile dokunsa şaşırma.Teach'tir o Teach. Shanks ölmeden evvel anı bırakır.
Teach raftel öncesi bir rakip bence sonrası için işler büyür teachi aşar. Hatta son savaşta bizimkilere yardımı bile dokunsa şaşırma.Teach'tir o Teach. Shanks ölmeden evvel anı bırakır.
Gel sana ada vericem dersen her şeyi yapar buTeach raftel öncesi bir rakip bence sonrası için işler büyür teachi aşar. Hatta son savaşta bizimkilere yardımı bile dokunsa şaşırma.
Wang'ta sebep olmuştur ama yine de çok uzun zaman dilimi. Hiç olsun sbsde anlatsa keşke şu olayı.İyi nokta yakalamışsın. Karasakal ve Coby ortalığı fena yıkmışlar demek.
Yeşil pasaport öner alayına giderGel sana ada vericem dersen her şeyi yapar bu
Olayın kahramanlarının alaka seviyesi beni bitiriyor. Teach, Law, Coby. Fıkra gibi olayWang'ta sebep olmuştur ama yine de çok uzun zaman dilimi. Hiç olsun sbsde anlatsa keşke şu olayı.
Mangaka Coby ve Law'u şişireceğim diye sürreal bir olay inşa etti. Bu ikisinin Teach'in osuruğuyla ölmeleri lazım. İki yıl sonunda bile Dof, Law'u kepaze etmişti. Bu olay o aralıkta olmuş bir de. Coby'i zaten konuşmaya gerek yok.Olayın kahramanlarının alaka seviyesi beni bitiriyor. Teach, Law, Coby. Fıkra gibi olay
Yine ikisinin ne yaptığı biliniyor. Benimki ne yaptı da olayın beyni olarak hükümet aranan posterine yazdı asıl onu merak ediyorum. :dOlayın kahramanlarının alaka seviyesi beni bitiriyor. Teach, Law, Coby. Fıkra gibi olay
Yani Law o dönem Dof'tan güçsüz. Coby de koramiral seviyesi civarı olsun hadi. Bu ikiliyle bir yonkonun ne işi var. Teach'i iyice çapsız gösteriyorBirtakım kalıplarla yaşıyor. Yok ille de amiral
Mangaka Coby ve Law'u şişireceğim diye sürreal bir olay inşa etti. Bu ikisinin Teach'in osuruğuyla ölmeleri lazım. İki yıl sonunda bile Dof, Law'u kepaze etmişti. Bu olay o aralıkta olmuş bir de. Coby'i zaten konuşmaya gerek yok.
Law seni daha çok ağlatacak.Mangaka Coby ve Law'u şişireceğim diye sürreal bir olay inşa etti. Bu ikisinin Teach'in osuruğuyla ölmeleri lazım. İki yıl sonunda bile Dof, Law'u kepaze etmişti. Bu olay o aralıkta olmuş bir de. Coby'i zaten konuşmaya gerek yok.
Öte yandan da Shanks'a yılanın başını daha da büyümeden ezeyim mantığıyla onu kovalatıyor. Mangaka değişik kafalar yaşıyor. Nika'dan beri iyice kopup koyuverdi sanki.Yani Law o dönem Dof'tan güçsüz. Coby de koramiral seviyesi civarı olsun hadi. Bu ikiliyle bir yonkonun ne işi var. Teach'i iyice çapsız gösteriyor