Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzan hariç, Teach de dahil olmak üzere hiçbiri Garp ile eşleşemez. Kuzan da zaten Garp'a borçlu olduğunu söylemişti Luffy ile ilk tanıştığında. Garp, elini kolunu sallaya sallaya çıkar Arı Kovanı'ndan. Hakinin vücut bulmuş hali bu adam Shiryu mu durduracak Garp'ı? Hiçbir şey yapamazlar. Hem ayrıca, çok klişe olur Luffy'nin bir yakınının daha Teach yüzünden hakka yürümesi. Sanmıyorum öleceğini.

Bir de ''Balta Elli Morgan bile zarar verdi Garp'a, bu ekip niye veremesin?'' diyenler olabilir tabii ama seriye haki dahil edilmeden önce yaşananları kaynak olarak kullanmayı doğru bulmuyorum vs konularında. 2 milyarlık adamı 20 litre su ile yendi Luffy, zehirlenmiş olmasına rağmen.
1 vs 1 olmayacak zaten, 1 vs 4 olur, punduna getirip koyun gibi bağlar, atarlar hücreye :)
 
Bende Garp’ın bu adadan çıkamayacağını düşünüyorum ya…Nedense Teach’ler aniden gelip Garp ve ekibini yok edecekler diye düşünüyorum.

Çünkü bu tayfadaki herkes villain karakter.Luffy’lerden önce harcanmazlar gibime geliyor.
Luffy ile ölümüne ölümüne sündüre sündüre duygu sömürüsünün cılkını çıkarmadan Garp gibi adamı öldürmez.

@Smoker da hatırlatmış Luffy ile beraber seri başlamadan çizilen bölümdeki iki karakterden biri ki orada hasır şapka bunun kafasındaydı. Bu herifin ölüm haberinin Luffyye gazeteyle gelmesinin falan bence imkanı yok. Güç seviyelerini veya benzeri şeyleri hesaba katmaya bile gerek yok şu an. Katsak zaten kim, hangi sebeple hayatını riske atıp dalacak da yenecek bu hayvanı?
 
Teach dönse bile “tamam coby’i al, senle savaştığıma değmez” der. Shiryuu görünmezlik sayesinde Garp’a bi handikap yaratmazsa Garp sapasağlam çıkar bu adadan.
 
Fırsat kollamakla bir alakası yok, iki dakika objektif olun oradaki tiplerin dövüş atmaya bile cüret etmemeleri lazım bence.
Odaya güvenip kesin konuşamam ben reis. Queen kafasına çarpıp kocaana bayılttı ve bu kadın filo ateşine tutsan çizik bile almaz diye tanıtıldı. Kimse emniyette değil.
 
Bu kelepçeler haki kullanımını da sekteye uğratıyor yoksa Luffy bile Udon’dan kaçardı Shanks falan rahat kaçardı ama hakiyi emiyor.Kaido’nun kaçma sebebi ölmemesi derisinin sert olması insan olmaması.Herkes Kaido gibi kaçamaz Shiki ayağını kesiyor.Yani insanları dizginlemenin her türlü yolu var beyazsakalı da Dof gibi bin kere bağlar tutarlardı.Garp vs karasakal konusunda söylediklerin doğru tabii.Ray’in kazanma şansı var Ray’den güçlü Garp üstün gelecektir.Teach şapkadan tavşan çıkarmazsa da kazanacaktır.Ama teach hikaye devamında önemli karakter ikinci meyve olayı gibi sürprizlerle kazanabilir.
Garp'ın statüsü nedeniyle bu adadan canlı çıkması gerekiyor. Denizciler'in en büyük kahramanının korsan adasında ölmesi büyük sansasyon yaratır ve kurumun itibarını zedeler. Garp tek başına gelmiş olsa yine bir ihtimal verirdim, ama yanında başkalarını da getirmiş. Görmediğimiz birkaç kişi daha çıkabilir. Smoker olsa mesela, epey iş yapar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık