Abartmışsın.Beyazsakalın bile depremle kıramadığı çelik yapıyor hükümet.Kaido’yu zincirlemiş deney yapmışlar üstünde.Ama ilkine katılıyorum Garp’ı kimse rehin alamaz ölür yine aldırtmaz kendini.Garp'ı rehin alacak bir kişi yok. Garp'ı içinde tutabilecek bir kafes yok. Garp'ı hareketsiz bırakacak bir zincir yok. Bunları deneyip de yaşayacak biri hiç yok.
Pizzza adayı Kara Sakal'a götürür belki, varsa meyvenin öyle bir işlevi.Teach'e haber verecekler mi merak ediyorum. Bu serideki karakterlerde anormal bir öz güven var, biliyorsunuz. Bunu Kid'de gördük daha yeni. "Biz hallederiz." deyip dalarlar mı acaba? Vasco'nun bakışları "Ebene atlayacağım." der gibi.
Hakiyle zincir de kırılıyor, kelepçe de açılıyor. Zincirlenen Kaidou kaçabilmiş, demek ki hapsedilme noktasında sonuç yok. Garp gibi efsane olmuş bir adamın ölümü Karasakal Korsanları'na verilmez. Teach, Rayleigh'i görünce geri vites yaptı direkt. Garp, Teach'in dövüşmek istemediği adamın kaptanıyla kapışıyordu.Abartmışsın.Beyazsakalın bile depremle kıramadığı çelik yapıyor hükümet.Kaido’yu zincirlemiş deney yapmışlar üstünde.Ama ilkine katılıyorum Garp’ı kimse rehin alamaz ölür yine aldırtmaz kendini.
Teach abim için herşeyin zamanı vardır ne çok erken ne çok geç yapar.Kaçılacaksa kaçar,çarpışılacaksa çarpışır,sırttan bıçaklanacaksa bıçaklar.Tüm etik değerlere savaş açmış,zafere giden yolda herşeyi mübah gören bir abimizdir Teach.Gelir Garp'ı bir tartar açığını bulursa indireceğini anlarsa indirir baktı olmuyor tekrar kaçar uygun anı bekler.Bugün indirmezse yarın indirir en mutlu olduğu anı,kendini en güvende hissettiği anı bekler belki torunu Luffy'nin düğününde belki emekli ikramiyesini alıp meyhaneye ezmeye giderken en beklenmedik anda indirir"Teach abin" önce sakazuki'den kaçmayı bıraksın. Sonra Emeklilikte yaşa takılır 60'dan önce öteki tarafa gider.
Ayık kafayla söylenmez zaten o sözVasco Shot ben seni kahraman olarak görmüyorum der gibi bakmış.
Nasıl da fırsat kolluyor zalımOradaki tipler engellerse olayı biter zaten Garp'ın.
Bu kelepçeler haki kullanımını da sekteye uğratıyor yoksa Luffy bile Udon’dan kaçardı Shanks falan rahat kaçardı ama hakiyi emiyor.Kaido’nun kaçma sebebi ölmemesi derisinin sert olması insan olmaması.Herkes Kaido gibi kaçamaz Shiki ayağını kesiyor.Yani insanları dizginlemenin her türlü yolu var beyazsakalı da Dof gibi bin kere bağlar tutarlardı.Garp vs karasakal konusunda söylediklerin doğru tabii.Ray’in kazanma şansı var Ray’den güçlü Garp üstün gelecektir.Teach şapkadan tavşan çıkarmazsa da kazanacaktır.Ama teach hikaye devamında önemli karakter ikinci meyve olayı gibi sürprizlerle kazanabilir.Hakiyle zincir de kırılıyor, kelepçe de açılıyor. Zincirlenen Kaidou kaçabilmiş, demek ki hapsedilme noktasında sonuç yok. Garp gibi efsane olmuş bir adamın ölümü Karasakal Korsanları'na verilmez. Teach, Rayleigh'i görünce geri vites yaptı direkt. Garp, Teach'in dövüşmek istemediği adamın kaptanıyla kapışıyordu.