Serideki favori şipim. Omuz omuza verip savaşıyorlar falan..Ben bunun hayaliyle yaşıyorum...
Serideki favori şipim. Omuz omuza verip savaşıyorlar falan..Ben bunun hayaliyle yaşıyorum...
Garp'ı seven herkes Garp'ın öleceği konusunda hem fikir zaten. Bakalım düşündüğünüz gibi helal yoldan mi haram yoldan mı öldürecekler göreceğiz. O zaman senin japonya'ya baklava götürmene gerek kalmaz. Biz sana helva getiririz.Forumun tanrı yapıp tapınma ayinleri düzenlediği Garp'ı 2 bölüm sonra Teach offpanelde yok ettiğinde Japonya biletimi alır Oda abime bir tepsi baklava götürürüm Adam mazoşist vatandaşı galeyana getirdi 2 bölüm sonra öldürecek adamı burada herkes cinnet geçirecek Sabırla bekliyorum şu konudaki yorumların ss leri aldım.Kaido'ya tek attıran mı dersin,Nika ile dalga geçtirenler mi dersin bu Garp hype'nın sonu çok zevkli olacak.Mf de Garp tek başına yetermiş diyen gördüm Adamın üvey torununu gözünün önünde eleğe çevirdiler,öz torunu kötürüm kaldı Jinbei ve Marco olmasa Ace'in mezarının yanında Luffy de olacaktı kardeş kardeş yatacaklardı.Tüm bunları yapan Akaiunu'nun yanında kuzu kuzu durdu sonra malulen emekliliğe ayrıldı hala Mf'de tek yetermiş
Ben değilim aga. Garp en son paltosundaki tozu sirkeleyip çıkacak adadan alnının akıyla.Garp'ı seven herkes Garp'ın öleceği konusunda hem fikir zaten.
Garp ve Shanks haki üstadı benzer tipler; Kara Sakal'ın, Shanks'a yara açmasını sağlayan 'Gizem' her neyse, bir tek o düşürür bence Garp'ı.Garp'ı rehin alacak bir kişi yok. Garp'ı içinde tutabilecek bir kafes yok. Garp'ı hareketsiz bırakacak bir zincir yok. Bunları deneyip de yaşayacak biri hiç yok.
Bağkur emeklisi olup evinde eceliyle yada devlet hastanesinde yoğun bakımda organ yetmezliğinden ölmesin yeter bana Tek güvencem Teach başka kimsenin bununla meselesi yok hatırladığım kadarıyla emekli amcaya başkası dadanmaz ama Teach abim emekli falan dinlemez.Garp'ı seven herkes Garp'ın öleceği konusunda hem fikir zaten. Bakalım düşündüğünüz gibi helal yoldan mi haram yoldan mı öldürecekler göreceğiz. O zaman senin japonya'ya baklava götürmene gerek kalmaz. Biz sana helva getiririz.
Şu an da dünyanın ayrı ayrı yerlerinde olaylar patlak verdi. Bütün puzzle'ı tamamlayacak bir kaç olay yaşanacak. Garp'ın ölmesi de bunlardan birisi benim için. Tekrar belirteyim Garp zaten hepsini tokatlayacak. Coby'i öldüreceklerken kendini filan önüne atar aklına Ace gelir falan filan.Ben değilim aga. Garp en son paltosundaki tozu sirkeleyip çıkacak adadan alnının akıyla.
Bence bunların bir dövüş aramaktan ziyade Coby'i tutup vermeleri lazım.Garp'ı engelleyebilecek dört kişiden ikisi;
Shiryu gelen belanın ne olduğunun farkında, suratının şekli değişmiş. Shot da muhtemelen daha önce Garp'tan küsküyü yediği için sinirli bakmış. Pizarro belki ölmüştür o yumruktan sonra. Bir Wolf kalıyor.
"Teach abin" önce sakazuki'den kaçmayı bıraksın. Sonra Emeklilikte yaşa takılır 60'dan önce öteki tarafa gider.Bağkur emeklisi olup evinde eceliyle yada devlet hastanesinde yoğun bakımda organ yetmezliğinden ölmesin yeter bana Tek güvencem Teach başka kimsenin bununla meselesi yok hatırladığım kadarıyla emekli amcaya başkası dadanmaz ama Teach abim emekli falan dinlemez.