Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1064'ten sonra ilk defa bir bölümü virgülünden noktasına kadar okudum. Sword'un koordinasyonlu hareket etmeleri çok güzeldi. Böyle takım çalışmalarını daha çok görmek istiyorum. Bölüm Kuzan, Sword'un bir üyesiymiş gibi hissettirdi. Gizli görevde olduğu için üyeler bilmiyor sadece. Vergo gibi düşünün.
 
Amiral adayları bu operasyona fazla kaçar
İçimden bir ses, ya Oda onları final savaşında felan kullanacak ya da bu iki taraftan birinde yer aldırıp çok fena harcayacak diyor. Yoksa hangi tarafa giderlerse gitsinler oranın güç dengesini iyice bozarlar. Şahsi tercihim şu an başka, önemli bir operasyonda olmaları. Şöyle milyarlık adamları yaka paça getirmelerini görmeyi çok isterim
 
Aksine Karasakal kaçıyor ama genellikle. Beyazsakal'ın gücünü de sadece meyveye bağlaman komik oluyor.
Karasakal'ın kaçmasıyla bunun ne ilgisi var? Tamamen meyvesinin gücüne atıf yapılarak dünyayı yok edebileceği söyleniyor. Ben Beyazbıyık'ın gücünü sadece meyveye bağlamadım, hatta onun hakkında bir şey de söylemedim. Hiç alakası yokken konuyu Beyazbıyık'a getiren sensin. Onun dünyayı yok edebilme gücü tamamen meyvesinden kaynaklı. Ya okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun ya da durduk yere bana çatasın var. Başka bir ihtimal göremedim.

 
Son düzenleme:
Karasakal'ın kaçmasıyla bunun ne ilgisi var? Tamamen meyvesinin gücüne atıf yapılarak dünyayı yok edebileceği söyleniyor. Ben Beyazbıyık'ın gücünü sadece meyveye bağlamadım, dünyayı yok edebilme gücü tamamen meyvesinden kaynaklı. Ya okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun ya da durduk yere bana çatasın var. Başka bir ihtimal göremedim.

Dünyayı yıkacak güç verilsin sen marinefordu bile tam yıkama, çizik atabil anca. Nereden tutsan elde kalıyor 😤
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık