Luffy fanlarının şu aralar Nika-g5 formu için davranış şekliNika oyun oynuyor, yersen!
Luffy fanlarının şu aralar Nika-g5 formu için davranış şekliNika oyun oynuyor, yersen!
Bu "Dof Kaido'nun zincirlerini tutuyor yhaaa" değil mi? Ona da benziyor. :SLuffy fanlarının şu aralar Nika-g5 formu için davranış şekli
Devamını bekliyorum, önümüzdeki hafta da Lucci şova devam ederse buraya mezar falan kazarız.Luffy fanlarının şu aralar Nika-g5 formu için davranış şekli
Elinde kelepçe olan Kairoseki'li Luffy, karşısındaki velette Kelepçeli Luffy'den korkan Kizaru mu? Yanındaki bayan da Tsuru galiba@II. Invictus Kizaru vs oyuncu Nika öngösterim düşmüs usta.
Elinde kelepçe olan Kairoseki'li Luffy, karşısındaki velette Kelepçeli Luffy'den korkan Kizaru mu? Yanındaki bayan da Tsuru galiba
Bir cin atasozu derki, gorunen Koy uzakta degildir. Benim gordugum Lucci ezdi gecti Ben oyle gordum valla bende odanin yalancisiyim.Ben seninle iddiaya girdiğim diyalogta ne demişim hatırlamıyormuşsun gibi yorum atıyon.
Oda ciddi savaş çizmez öyle sonuca bağlamaz olayı demişim. Ben beklediğim atağı Luffy yaptı da tek atamadı gibi bir sahne görmedim. Harbiden indirmek direk yenmek için giriştiğinde Kaido'ya giriştiği gibi girişir. Burada laylaylom modta takilan bir Luffy var. Adam akıllı haki basmamiş. Gök yaracak adalar arası yıldırım hattı çekecek kadar hakisi var. Ne gördün onlara dair?
Olayı manipüle etmekten başka bir şey yaptığın yok bu konuda.
O zaman bir göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum sana.Bir cin atasozu derki, gorunen Koy uzakta degildir. Benim gordugum Lucci ezdi gecti Ben oyle gordum valla bende odanin yalancisiyim.