Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde çok ince nüanslar var.

Zoan meyvelerin uyanışı akıllarını ele geçirebiliyormuş kullanıcıların. Bu İnoel Down'daki zorla uyandırılmış Zoan kullanıcılarının neden tıpkı o hayvanlar gibi olduklarını bence güzel açıklıyor.

Yine aynı şekil Luffy'nin de uyanışınds çift kisilikliymis gibi hareket ettiğini gördük. Ben Luffy bunun iradesini bastıracak tamamıyla diyorum. Hala alışamadı bu moda. Çünkü bu zoan meyvesinin dönüştüğü şeyin karakteri bu.

Ve özellikle uyanış için diyor bunu. Öyle birilerinin konuyu alıp farklı yere götürüp Luffy meyveyi yediğinden beri kişiliği ona ait şeklinde değil. Burada tamamen aklını ele geçirme muhabbeti var. Kişiliği etkilemekten oluşturmaktan daha farklı.
 
Şimdiden uyanış moduna gecildiyse en fazla 3-4 bölüme sonuçlanir. lucci uyanış açsa ne olucak. Yine parmaklamaya çalisiyor:) Saldirilari da benzerdir sadece daha güçlü o kadar.

Vegapunk az şey bilmiyor. Bilgi dolu arc olacagi belli ki öylede gidiyor. Vs erken basladi bilgiler geliyor. Fena degil. Spo verenden kaynakli. lucci'ye de çok takilmamak gerek kaido'nun yarisi kadar efor harcasa fazla gelir. En azından G5 farklı saldiri versiyonlarini görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık