Doffy yenilince tüm dünya altüst oldu.Bu "Dof Kaido'nun zincirlerini tutuyor yhaaa" değil mi? Ona da benziyor. :S
Doffy yenilince tüm dünya altüst oldu.Bu "Dof Kaido'nun zincirlerini tutuyor yhaaa" değil mi? Ona da benziyor. :S
Ağzımdan aldın, ağzına sağlık.O zaman bir göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum sana.
Lucci ezmiş geçmiş ahahaha Lucci'nin, Luffy'i ezip geçebileceği her hangi bir atağı yok ki. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz? Luffy bildiğin uyuyor karşısında kim kimi ezmiş bir tekrar tekrar oku bakalım!?Bir cin atasozu derki, gorunen Koy uzakta degildir. Benim gordugum Lucci ezdi gecti Ben oyle gordum valla bende odanin yalancisiyim.
Lucci lobisi büyümeye başlamış anlaşılan.Bir cin atasozu derki, gorunen Koy uzakta degildir. Benim gordugum Lucci ezdi gecti Ben oyle gordum valla bende odanin yalancisiyim.
Ezdiği yerleri atar mısın ? Bizde görelim o halde...Bir cin atasozu derki, gorunen Koy uzakta degildir. Benim gordugum Lucci ezdi gecti Ben oyle gordum valla bende odanin yalancisiyim.