Uyanış açtığı yeri ben kaçırmışım. Atabilir misin sayfayı rica etsem.Konuda hala Kaido uyanış açmamış diyenleri ciddiye alıp cevap yazmayın boşuna.Hatta ne uyanışı meyve bile kullanmadı ve artırıyorum haki bile kullanmadı.
Uyanış açtığı yeri ben kaçırmışım. Atabilir misin sayfayı rica etsem.Konuda hala Kaido uyanış açmamış diyenleri ciddiye alıp cevap yazmayın boşuna.Hatta ne uyanışı meyve bile kullanmadı ve artırıyorum haki bile kullanmadı.
Oda'nın,Lucci'ye yaptığı kıyaklara tanıklık ediyordur.1070 Editör yorumu: Luffy neye tanıklık ediyor.?
Ben Luccinin güçlü çıkmasına hiç şaşırmadım. Bu forum nasıl karakter okuyor biri anlatsın yahu!Oda'nın,Lucci'ye yaptığı kıyaklara tanıklık ediyordur.
Malum Oda'nın temel görüşü:"Ana karakterin düşmanı her zaman güçlü olmalıdır."
Yonko karşısında varlık gösterecek gücü olmasını saçma buldu millet yoksa güçlü çıkmasıyla sorunu olan yoktur.Ben Luccinin güçlü çıkmasına hiç şaşırmadım. Bu forum nasıl karakter okuyor biri anlatsın yahu!
One punch man mi okuyoruz?
Şimdi anlatmaya kalksam önüme bir ton argüman koyacaksın kılıççı kardeşim.Bu yüzden hiç bulaşmıyorum...Ben Luccinin güçlü çıkmasına hiç şaşırmadım. Bu forum nasıl karakter okuyor biri anlatsın yahu!
One punch man mi okuyoruz?
Luuccinin zaferine mi yoksa1070 Editör yorumu: Luffy neye tanıklık ediyor.?
Kuma ile Bonney'in baba-kız ilişkisine tanıklık ediyor olabilir.1070 Editör yorumu: Luffy neye tanıklık ediyor.?
Lucci’nin gözleri önünde birini daha teklemesine.1070 Editör yorumu: Luffy neye tanıklık ediyor.?
Ben mi çiziyom, git Oda'ya sor, sakin ol sampiyon. Dikkat edersen dedim. Neyse salla gitsin, etme etme. Sonra uzuyoluffy niye açtı o zaman? Te allam. Hayırlı forumlar.
Tövbe ya rabbim aklıma ne geldi?Kuma ile Bonney'in baba-kız ilişkisine tanıklık ediyor olabilir.