Senin ben aklının bardağına musluktan su akıtayım emi.Bu nedir ya, daha uyanamadım mı diye 2-3 kez gözlerimi oğuşturdum yok, hakkaten de böyle bir cümle yazılmış, inanılmaz gerçekten. OP'taki uyanış açanlara bakılırsa Kaido'nun BM'nin WB'nin ve sairin uyanış açamama ihtimali yok, E. Oda Kaido'ya brifing verdirdi ama uyanış açtırmadı, uyanış açsa Nika'nın şansı olmayacaktı çünkü. Nika'nın hiç şansı olmadığı için ada kadar yumruğa Kaido'ya kafa attırdı. Klasik E.Oda diyoruz biz buna
Kaido uyanış açmış ama Luffy'den utanmış ayy canım benim boynuzunu sevsinler senin. Açtıysa gösterseydi ya ona göre de senaryo yazacaktı. Gerekirse Wano'ya daha fazla sayıda güçlü kişiler getirecekti ya da gelenlere daha fazla güç artışı verecekti. Kaido'yu gerekirse çatı beşlisi aynı anda alacaktı güç artışlarıyla. Big Mom'u da Yamato, Sanji, Jinbe, Marco, Drake alacaktı.
Uyanışla ne kadar güç artışı aldıklarına şahit olduk. Yeni yetmelere bu gücü verip de Yonkou seviyelerden bu gücü esirgemesi zaten büyük saçmalık ama var olup da göstermemesi daha büyük saçmalık olur. O yüzden biz bu gücü uyandırmadıklarını varsayıyoruz zira bu saatten sonra bu adamlarda vardı kullanmadılar demesi sıçıp, batırıp, sıvaması olur. Bu da can çekişen serinin seppuku yapması demektir.
Big Mom ve WB'nin de uyanış yaptıklarına dair bir emare göremedik. Paramecia uyanışında çevreyi etkileme var. Ne WB'de ne de Big Mom'da bunu görmedik.