Yolun yolumuz ReiszzzzMihawk lobisinin değil ama Doffy lobisinin başıyım eşbaşkanıyım bazı şahıslara duyurulur.
Yolun yolumuz ReiszzzzMihawk lobisinin değil ama Doffy lobisinin başıyım eşbaşkanıyım bazı şahıslara duyurulur.
Lafın bize gelişi öyle ya. Takılma oraya.Yeni nesil ne?
Yolsuz kaldınız desene o vakit...Yolun yolumuz Reiszzzz
Doflamingo ailesi tek mi yiyecek sanıyorsun hepsi yetenekli zorlu adamlar Gladius Luffye hemen geri kalkıyordu.Croco Luffy gibi avel olduğu için tek atamaz zaten rahat ol. Jozu bir kere vurunca hayatı sorgulayan adam.Dressrosa Law gayet güçlüydü anlamamak senin sorunun.Hahah lan family ne bir de "Kolaylıkla geçemez hiçbirini" diye sallamışsın, dediğin Law da Dressrosa zamanında ki Law yani sen bu hikâyeleri bir geç şimdi.
2019 da Stampede filminde ki bilgi de Rayleigh muhabbeti geçince bile ne hikâyeler anlattın burada. Hala Vergo da öyle demem normal diye işi kıvırmaya çalışıyorsun.
Artık parantez içi kalmadığı için geçersiz oldu saymam yani yine patlattım seni kusura bakma ama bu sefer elinde patlamış.Çakallık da zirve zaten o ayrı konu, parantez içi olayları varken "Doflamingo mapushane kuşudur" diyeceğim dedi haki muhabbeti konusunda. :S
O yazsa da yazmasa da fark etmez Dof net olarak mapushane kuşu artık @Millennium Wizard
Yolsuzluktan çaycılığa biz başlamadık, en son yolsuzluktan buggy arıyordu timsahYolsuz kaldınız desene o vakit...
Hiç Croco savunmasa daha fazla yararı olurdu Croco'ya.:d Nasıl eksiye düşürdü şaşırıyorum.Sir Crocodile gibi kariyerini bitirmek istiyorsun sanırım sen
Lucci ve Crocodile çok güçlü geleceğini çok önceden söylemişimdir Mihawk zaten hep söylüyorduk.Croco lobisinin başına eğitim vermek istedim ama kendisi cahil kalmayı seçti sonra çay esprilerine meze oldu.
Croco savunmaya başladıktan sonra Crocodile türk lirasından hızlı değer kaybetti tek başına enflasyona sebep oldu xdHiç Croco savunmasa daha fazla yararı olurdu Croco'ya.:d Nasıl eksiye düşürdü şaşırıyorum.
Tek yiyecek tabi ne yapacak 1 saat dövüşecek mi? Hele de öyle bir yetenek kullanıcısına karşı. Yani bazen cidden uçuyorsun, Crocodile tek atar oradan çoğu kişiye yahu ne anlatıyorsun?Doflamingo ailesi tek mi yiyecek sanıyorsun hepsi yetenekli zorlu adamlar Gladius Luffye hemen geri kalkıyordu.Croco Luffy gibi avel olduğu için tek atamaz zaten rahat ol. Jozu bir kere vurunca hayatı sorgulayan adam.Dressrosa Law gayet güçlüydü anlamamak senin sorunun.
Artık parantez içi kalmadığı için geçersiz oldu saymam yani yine patlattım seni kusura bakma ama bu sefer elinde patlamış.
Başladı yine hikayelerin, yolsuz takımı olarak takılın siz.Yolsuzluktan çaycılığa biz başlamadık, en son yolsuzluktan buggy arıyordu timsah
Hiç Croco savunmasa daha fazla yararı olurdu Croco'ya.:d Nasıl eksiye düşürdü şaşırıyorum.
Koffy lobisi yine başladı ama bundan sonra dedikleriniz tamamen boş.Croco savunmaya başladıktan sonra Crocodile türk lirasından hızlı değer kaybetti tek başına enflasyona sebep oldu xd
İşte aklı selim bir üyeEski karakterlerin bu kadar gelişmiş dönmesini hiçbir zaman sevemeyeceğim hiçbir seride. Yahu Luffy onca güçlü adamla savaşmış dünyanın tecrübesini kazanmışken daha çömez sayıldığı dönemden kalma düşmanı ona bu kadar yaklaşamamalı, mantıklı değil abi bu. Yani lucci bu kadar güçlenecek ne yapmış olabilir anlamıyorum.