gelecek bölüm seraphim mihawk Luffy’i keserse @Millennium Wizard
mw: ben Mihawk lobisinin başıyım
Buna inanırım.gelecek bölüm seraphim mihawk Luffy’i keserse @Millennium Wizard
Mihawk lobisinin değil ama Doffy lobisinin başıyım eşbaşkanıyım bazı şahıslara duyurulur.gelecek bölüm seraphim mihawk Luffy’i keserse @Millennium Wizard
Luffy, en fazla terler ama korkudan değil yanlış anlaşılmasın şaşırdığından dolayı terler.gelecek bölüm seraphim mihawk Luffy’i keserse @Millennium Wizard
Mihawk lobisinin değil ama Doffy lobisinin başıyım eşbaşkanıyım bazı şahıslara duyurulur.
Çatlağı ilk açan Law zaten. O daha önce yaptı atağı. Luffy'nin atağı da o taraftan çatlağı büyütmüştür. Crak Crak diye efekt koymuş Kaido da düştükten sonra geniş şeyden çizip.Law’un taraftan oluşmuş çatlaklar. Kaido’nun indiği taraf dümdüz gözüküyor. Big Mom’ın düştüğü delikle onun arasında da çatlak olurdu senin dediğin gibi olsa. @Ölüm Cerrahı haklı gibi
Koskoca kaido yu çivi yaptın reisÇatlağı ilk açan Law zaten. O daha önce yaptı atağı. Luffy'nin atağı da o taraftan çatlağı büyütmüştür. Crak Crak diye efekt koymuş Kaido da düştükten sonra geniş şeyden çizip.
Diğer taraftan olay çatlaklardan ziyade boş bir mağaraya düşmedikleri bedenleriyle o boşluğun oluştuğunu anlatmak için çatlak örneği verdim. Boş olsa sadece oraya düşmüş olurdular bir zorlama olmadığı için çatlama olmazdı. Luffy de Law da ayrı ayrı delik açmışlar ataklarla. Law'ın ki doğrudan. Luffy'nin ki dolaylı. Luffy çünkü Kaido ile açıyor o deliği. Law gibi kılıcıyla değil.
lucci lobisi mi var bir de? hepsini söyle şimdiden de sonradan birden hak idda etme.Mihawk lobisinin değil ama Doffy lobisinin başıyım eşbaşkanıyım bazı şahıslara duyurulur.