Tanrı Nika'yı övmek için deliğe falan ihtiyacınız yoktu ama siz bilirsiniz.
Crocodile savunucusuydu benden önce bir şeyler diyordu onu da ekleyelim. :Slucci lobisi mi var bir de? hepsini söyle şimdiden de sonradan birden hak idda etme.
Vallahi ben yapmadım. Luffy reyiz yaptı.Koskoca kaido yu çivi yaptın reis
Senden önce Crocodile amiral seviyesi demiş söylediğine göre. Hatta senin kafanda Yc3 seviyesiymiş Croco o zamanlar.Crocodile savunucusuydu benden önce bir şeyler diyordu onu da ekleyelim. :S
Sir Crocodile gibi kariyerini bitirmek istiyorsun sanırım sen
Lucci ve Crocodile çok güçlü geleceğini çok önceden söylemişimdir Mihawk zaten hep söylüyorduk.Croco lobisinin başına eğitim vermek istedim ama kendisi cahil kalmayı seçti sonra çay esprilerine meze oldu.lucci lobisi mi var bir de? hepsini söyle şimdiden de sonradan birden hak idda etme.
Hayallerde yaşıyor ne diyeyim, bak şu yorumu atmış biri @Millennium Wizard sorsan her şeyi en erken o demiştir. :SSenden önce Crocodile amiral seviyesi demiş söylediğine göre. Hatta senin kafanda Yc3 seviyesiymiş Croco o zamanlar.
Attığı linkte bile hayır yok.Law’dan güçlüdür demişim daha ne diyeyim ne bekliyorsun. Vergo konusuna öyle demem normal biliyorsun croconun dayak yeme potansiyeli luffy gibi çok yüksek.Hayallerde yaşıyor ne diyeyim, bak şu yorumu atmış biri @Millennium Wizard sorsan her şeyi en erken o demiştir. :S
Crocodile vs. Donquixote Ailesi
Kolaylıkla geçemez hiçbirini ama sıra sıra ilerler ve kazanır.Sadece Vergo epey zorlu bir dövüş olur.Üst yöneticileri de orta zorlukta alır. Crocodile en az bir Law kadar güçlü olmasa Doffy bu kadar dikkate almazdı hatta bence ondan daha güçlü olmasa.Law'u da çok ciddiye almıyor biliyorsunuz...www.korsanfan.com
Hahah lan family ne bir de "Kolaylıkla geçemez hiçbirini" diye sallamışsın, dediğin Law da Dressrosa zamanında ki Law yani sen bu hikâyeleri bir geç şimdi.Attığı linkte bile hayır yok.Law’dan güçlüdür demişim daha ne diyeyim ne bekliyorsun. Vergo konusuna öyle demem normal biliyorsun croconun dayak yeme potansiyeli luffy gibi çok yüksek.
Dof dönerse Croco seviyesinde dönebilir de savunuyor o. Wizard değil de çakal diyelim ona.Crocodile savunucusuydu benden önce bir şeyler diyordu onu da ekleyelim. :S
Çakallık da zirve zaten o ayrı konu, parantez içi olayları varken "Doflamingo mapushane kuşudur" diyeceğim dedi haki muhabbeti konusunda. :SDof dönerse Croco seviyesinde dönebilir de savunuyor o. Wizard değil de çakal diyelim ona.