Kendi kızına yaptıkları ne olacakYağız delikanlıydı. Evlatlarını alıp da gözleri önünde işkenceyle de öldürebilir, akabinde mapus damlarında da işkence çektirip öldürebilirdi. Yağ kazanı muhabbeti, wanoluların şevkini kırmak.
Kendi kızı maldı, adam etmek istedi reis. Baksana, ben Oden'im diyor. Dışarıya salsa, her türlü zulmü yaparlardı bu saf kıza.Kendi kızına yaptıkları ne olacak
Dostum tüm Wano'ya Kizaru reis yeter şu an.Bütün denizcileri toplasan, Kaido'yu paket edemezler. Bu kadroyla bütün dünyayı fethedersin.
Bak buna güldümDostum tüm Wano'ya Kizaru reis yeter şu an.
yakışmaz oraya, oden ile shanksi de çıkarmak lazım.WB'nin olması garibime gitti.
Kaido başka yöne bakarken Oden kesiyor, Kaido hemen kalkıyor.
Burada Kaido'yu teklemiş bayıltmış ve Kaido yerde hareketsiz yatarken tam kellesini kesecek arkadan bir ses geliyor.
Bunu kalkıp kınlar da yardı geçti bilmem ne tarzı söylemler de bulunanlara tekrar sayıyı okumalarını öneririm...
Ve şuan ki Oden de o zaman ki Oden'den x20 daha güçlü olacağını hesap edersek, her türlü şuanda da alırdı kellesini...
Burada sadece Kader olayı devreye girdi.
Bu halleriyle demedim bende şuan paketlenir hepsiAdada tam gücünde olanlar olsa desteklerdim fakat şimdiki durumda kestiremiyorum. Sağlam kim kaldı ki? Bizimkilerde artık dinlenmek istiyor. Düşman tarafında da yenilenler var.