Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Last CP0 agent give report about awakening Nika Fruit. Five Elders comment about only Conqueror's Haki users's fruits can able to this.
- New Luffy is more durable and flexible than before. When Kaido hit him with Raimei Hakke, Luffy's head stretches backwards and come again with no harm.
- Luffy's techniques look so comical, but also so powerful. Kaido have to evades his atacks.
- He uses flame pattern Armament Haki, and attack Kaido from every directions like his last attack before awakening.
- Kaido says like "this time is serious" and his eyes changes.

- Ayakta kalan son CP0 ajanı Nika Meyvesi'nin uyandığını bildirmiş, Beş Kadim de sadece Fatihin Hakisi'ne sahip olanların meyve uyandırabildiğini söylemiş.
- Luffy'nin yeni hali daha esnek ve dayanıklıymış. Kaido onun kafasına sopayla vurduğunda Luffy'nin boynu uzayarak kafası geriye gitmiş ve zarar görmeden geri gelmiş.
- Luffy'nin teknikleri çok komikmiş, ama aynı zamanda çok da güçlüymüş. Kaido bu sefer gelen her saldırıyı savuşturmak zorunda kalmış.
- Luffy alev desenli Silahlanma Hakisi kullanarak uyanıştan önceki gibi Kaido'ya her yönden saldırmaya başlamış. Kaido da "bu sefer durum ciddi" demiş ve gözleri değişmiş.


Buradaki metin spoiler değildir. Bilgilerin hepsi doğru çıkma ihtimali olduğu gibi, hiçbirinin çıkmama ihtimali de vardır. Geçen hafta verilen bilgiler yüzde yetmiş oranında doğru çıkmıştır. Bilginiz olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık