Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi burası feci fanboy dolmuş ya. Adamın çizdiği paneli bile inkar edere derecesine gelmişler.

Uzun bir süre yorum yapmayıp inzivaya çekilmeye karar verdim.
 
Ya burada bir yanlışın var, bu zamana kadar öldürmedin demeni doğru bulmuyorum. Yani Luffy denizlerde toplasan bir yıllık korsanlık yapmamıştır. Sürekli o adadan diğer adaya geçtiği için takip edebilmeleri de mümkün değil. Ellerine Vivre kartı geçmiş olsa yüz yerde Luffy'ye saldırırlardı kesin. Bu veledin nereye kadar gideceği kesin değildi başlarına bela açmaya başladıkları zaman Alabasta'da, Crocodile'yi yendiği zamandı. Sonra Skypea'ya gittiler oradan döndüler Water 7'de, Dünya Hükümeti'yle karşı karşıya geldiler Enies Lobby'de zaten büyük bir mücadele yaşandı yanlışlıkla Buster Call çağırdı o dahil indirmeye güç yetiremedi. Zaten Shabaody arcında bütün tayfa dağıldı, orada en büyük yok oluşu yaşayacaklardı eğer Rayleigh ve Kuma olmasaydı. İmpel Down'da Magellan tarafından öldürülüyordu az kalsın. Marinford'da zaten başına geleni söylemiyorum Denizcilerin en önemli 5 adamıyla karşı karşıya geldi. En azından Kizaru, Sangoku ve Akainu öldürmek için saldırıyordu. Kuzan'da farklı değildi. Bir tek Garp'ın yüreği torununa saldırmaya el vermedi. Bu çocuk zaten seri boyunca çok defa ölümün kıyısından döndü.
ölümün kıyısından dönmesi ya da ne bileyim akainun’un öldürmesi değil olay, arkasındaki motivasyon. kizaru geldi ejdere yumruk atıldı diye, akainu mf’de bütün dünyanın gözü önünde öldürmeye çalıştı ama sebebi babasının dragon olması. sorun az ya da çok korsanlık yapması ya da yakalasalar öldürürler değil 1000 sayfadam fazla çizilen bir mangada bir laf, bir panel bu çocuk o meyve bunu indirmemiz lazım diyip, öldüremezlerse ya da yakalayamazlarsa benim için hiçbir sorun yok. ben aldığı güce de birşey demiyorum. yani mevye uyanınca dehşet güçlenmesi normal ama dehşet bir senaryo boşluğu var. bence hikaye ciddi bir retcon yedi. Bunu böyle yapmadan yani senaryoyu delik deşik etmeden pekala uyanışla güçlendirme yapabilirdi.
 
Kaido kalleşlik etmiyor, git o kısımları tekrar oku. Belli, yazıları değil, resimleri görüyorsun sadece.

Şunu da açıklayalım, -Belli arkadaş bir kaynak bulup cevaplayamayacak- Cevapsız kalmasın; Burada nine, Oroçi'nin adamı. Ya kendi kafasına göre iş yapıyor, yada oroçi'nin emir kulu. Bildiğimiz kesin bir şey varsa, o da Kaido'nun bilgisi dahilinde olmayan bir mevzu. Tıpkı, Kadimlerden emir alıp Luffy vs Kaido dövüşüne karışan CP-0 ajanında olduğu gibi. Kaido her iki durumdan da rahatsız, her iki durumun da cezasını kesiyor. Bu durumda Kaido'ya laf eden kördür, ne dediğini bilmiyordur veya kendince algı yapmaya çalışıyordur. Vesselam.
Kaido yağız bir delikanlı olsaydı, gücü tükenmiş esir düşmüş adamı yağ kazanına atıp silahla öldürmezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık