Abi siz cidden o iki şeyi birbiriyle aynı mı görüyorsunuz. Ya da başka seri mi okuyoruz? Anime'den mi örnek veriyorunuz anlamıyorum cidden...Kınlar da yarıp geçti o yönden bakacaksak.
Abi siz cidden o iki şeyi birbiriyle aynı mı görüyorsunuz. Ya da başka seri mi okuyoruz? Anime'den mi örnek veriyorunuz anlamıyorum cidden...Kınlar da yarıp geçti o yönden bakacaksak.
Ama Kaido kınları düşünerek geceleri ağlamıyorKınlar da yarıp geçti o yönden bakacaksak.
Oden alıyordu kelleyi de ne bilsin Kaido'nun kalleşlik edeceğiniAbi siz cidden o iki şeyi birbiriyle aynı mı görüyorsunuz. Ya da başka seri mi okuyoruz? Anime'den mi örnek veriyorunuz anlamıyorum cidden...
Oden bu benim sınırım dedi.O yıldan bu yıla da o zaman ki Oden'de şuan ki Oden olmayacağını hesab edersen...
Oden alıyordu kelleyi de ne bilsin Kaido'nun kalleşlik edeceğini
O sınır o anlık sınırı... Gelecek için daha gelişmem gibi bir sınır değil.Oden bu benim sınırım dedi.
Kaido kalleşlik etmiyor, git o kısımları tekrar oku. Belli, yazıları değil, resimleri görüyorsun sadece.Oden alıyordu kelleyi de ne bilsin Kaido'nun kalleşlik edeceğini
Reis senin o gök yarılmasıyla Kaidoyu kesmeyi aynı kabul etmenden bir farkı yok.Abi siz cidden o iki şeyi birbiriyle aynı mı görüyorsunuz. Ya da başka seri mi okuyoruz? Anime'den mi örnek veriyorunuz anlamıyorum cidden...
Mesele Oden Kaidoyu ağlattı mı değil mi değil O sırada ne seviyedelerdi bu önemli.Ama Kaido kınları düşünerek geceleri ağlamıyor
Anlık sınır nedir hocam? Adam savaşa çıkmadan önce diyor. Yaparsam yaparım ben yenemezsem felan gibi şeyler diyordu.O sınır o anlık sınırı... Gelecek için daha gelişmem gibi bir sınır değil.