Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve hakkında bir bilgi verilmesine ya da buna vurgu yapılmasına gerek yok. "Luffy'nin ölmesi ya da yakalanması gerekiyor" gibisinden bir bilgi geçmesi yeterli olurdu. Fakat serinin geneline baktığımızda Luffy ve Denizci karşılaşmaları hep Luffy'nin girdiği aksiyonlar yüzünden gerçekleşmiş.

Ateş başındaki dans sahnesinin örnek gösterilmesini çok anlamsız buluyorum. O sahnenin Nika Meyvesi ile bağlantısını ben kuramadım. Oda pekala o sahneye göre bir hikaye uydurmuş olabilir, ki muhtemelen de öyle.
O sahnenin bir benzerini Nika hikayesinde görüyoruz. Who's Who'nun anlattığı kişi Nika meyvesini yemiş birisi ki muhtemelen Binks'in Sakesi isimli şarkıdaki kişi Binks, Joy Boy bence.

Joy Boy=Nika

Eğer o sahne hakkındaki söylemleri zaman atlaması sonrasındaki bir SBS'de geçiyorsa bu konuda haklısın ama öncesinde belirttiyse az da olsa Nika ilişkisinden kaynaklı bir senaryo olduğunu düşünürüm.

Bakalım bize bunu daha mantıklı bir biçimde açıklayacak mı yoksa ucu açık mı bırakacak? Wano sonuna kadar umarım mantıklı bir açıklama yapar yoksa fanların bir kısmının memnuniyetsizliği seriyi bırakmalarına sebep olacaktır.
 
Ben biraz bu meyve sahibini arar olayını Yüzüklerin Efendisindeki olaya bağlıyorum. Yüzüğün iradesi vardı, sürekli sahibine gitmek istiyordu. Bu yüzden de anlık taşıyıcılarına ihanet ediyordu. Şeytan meyvelerinin de buna benzer bir iradesi olabilir. Tema olarak D iradesi diye bir şey var ortada. Belki de D.'ler için özel üretilen meyveler vardır, bu meyve de onlardan biridir. Nika nika meyvesinin iradesi olması konusu git gide Sauron'un güç yüzükleri gibi bir şeye gidiyor. İluvatar sonumuzu hayır etsin :)
 
İm bilmem ama onun altindakiler çok vasat keyifleri gıcır çay may koyular birbirlerine kadroda değişiklik lazım o çay koyani tazminatını verip yollamak lazım o kadar büyük kuruluşun en tepedeki adamların rahatlığı bizim luffyde yok en özgür insan korsanlar kralı olabilir ama en rahat olanlar bunlar shanks a oraya gelmiş normal bir insanmış gibi konuşuyorlar gerçekten güçlüler yada otorite onların gözünü kör etmiş.
Biz hariç gorosei den kimsenin haberi yok.Animedekiler sadece CP leri biliyor.Luffnin olayı direk İm ve groseilere bağlı.Yoksa amiraller wanoyu basar bizimkilerde arkasına bakmadan kaçarlardı.Shanks ise derin korsan gibi birşey.
 
Adamda senelerdir nika meyvesinin olduğu biliniyor.
Senelerdir antik dil bilen birisini tayfasında taşıyor.
Senelerdir kral haki kullandığı biliniyor.
Allah aşkına hükümet ne işe yarıyor?
 
Sen kendini yorma.:D
Hehehehe. Neden. :D

Law sanki haki kullanıyor ama direkt olarak mı kullanıyor yoksa saldırılarının bir ön şartı olarak mı kullanıyor belli değil, bazı durumlarda kesme veya yer değiştirme yeteneklerini uygulayabilmesi için haki kıyaslaması yapıyor, big mom'ın yerini değiştiremedi onu kesemedi gibi.

Ama kral haki olayı çok başka, Law haki olmadan da içten saldırı yapabilen bir karakter, eğer kral hakiyi içten vurabilirse, Luffy ile beraber dünyanın en güçlü korsanı olur çok net.
Law'ın kokayı savunma yaparken kullandığını gördük bir tek. Zoro gibi kılıcına basmıyor. Bence burada meyve bazlı bir şey olmalı. Yoksa koka kaplı vücudu kokasız nasıl bölebilsin. Hani orada haki etkili olmuş olsa daha bile Vergo daha kullanışlı halini kullanmıyor mu zaten. Bunu çok rahat bölüyor. :hmm: Kral haki > Koka > Normal haki ise yapabilmesi için yine koka basması gerekiyor. Yer değiştirme konusunda bence kurgu gereği gücü kıstı. Mesela gitti R Room en son kullandı. En başta kullanıp Big Mom'ı silahsız bıraksaydı daha erken bitirebilirlerdi.



Eğer gerçekse Law’ın potansiyel olarak yapabileceği şeylerin boyutu korkunç olur, özellikle içten yaptığı devasa saldırılara ekleyebilmesi demek, nasıl tarif edilir bilmiyorum:flaugh: Adam her türlü zirveye oynuyor

Benim kafamda ilerde bi Law vs Kid göreceğiz teorisi var onu senle sonra konuşuruz
Kral haki için buna yazayım. Umarım gerçek çıkar. Epik ve vahşet sahneler görmekte istiyoruz. Wano'da bunu bize yaşatan şuana kadar bir Law oldu. Şunlara kral haki ekleyerek yaptığını düşünemiyorum. Şuan Luffy'e rakip pek kimseyi görmüyorlar. Böyle bir durumda Law rakip kalmaya devam eder. :ehe: Tamam onu da konuşuruz. Düşüncelerini, aklında ne var merak ediyorum.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık