O sahnenin bir benzerini Nika hikayesinde görüyoruz. Who's Who'nun anlattığı kişi Nika meyvesini yemiş birisi ki muhtemelen Binks'in Sakesi isimli şarkıdaki kişi Binks, Joy Boy bence.Meyve hakkında bir bilgi verilmesine ya da buna vurgu yapılmasına gerek yok. "Luffy'nin ölmesi ya da yakalanması gerekiyor" gibisinden bir bilgi geçmesi yeterli olurdu. Fakat serinin geneline baktığımızda Luffy ve Denizci karşılaşmaları hep Luffy'nin girdiği aksiyonlar yüzünden gerçekleşmiş.
Ateş başındaki dans sahnesinin örnek gösterilmesini çok anlamsız buluyorum. O sahnenin Nika Meyvesi ile bağlantısını ben kuramadım. Oda pekala o sahneye göre bir hikaye uydurmuş olabilir, ki muhtemelen de öyle.
Joy Boy=Nika
Eğer o sahne hakkındaki söylemleri zaman atlaması sonrasındaki bir SBS'de geçiyorsa bu konuda haklısın ama öncesinde belirttiyse az da olsa Nika ilişkisinden kaynaklı bir senaryo olduğunu düşünürüm.
Bakalım bize bunu daha mantıklı bir biçimde açıklayacak mı yoksa ucu açık mı bırakacak? Wano sonuna kadar umarım mantıklı bir açıklama yapar yoksa fanların bir kısmının memnuniyetsizliği seriyi bırakmalarına sebep olacaktır.