Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru çıkarsa, bunu 3 şeye yorarım.

1- Law'ın düz teknikleri dahi tehlikeli. Şuan ki haliyle bile imparatora neler dedirtiyor. Kendisi doktor olduğu için öldürmeyi sevmem demişti. Kral hakinin etkisiyle öldürmeyi tetiklemek istemiyor olabilir.
2- Kokayı bilmesine rağmen saldırılarında kullanmıyor. Haki kullanmayı tercih etmiyor, gerek duymuyor.
3- Her zamanki Oda işte. Dilediğiniz gibi doldurun. :dd.d

Farkında değildir, diyemiyorum. Çünkü Luffy kullandığı sırada " Tıpkı düşündüğüm gibi sen de " diyor. Kral hakinin kullanıldığını biliyor orada. Görüp onu bilmekle içinde o gücü hissetmek farklı mıdır onu bilemem.
 
Seninle Rakı masasında Zoro'nun ne kadar muhteşem bir karakter olduğunu konuşmak istiyorum.Saatlerce sadece Zoro konuşacağız.
Ben de gelem mi? Bu muazzam ortam için garsonluğa bile razıyım. Ara sıra siparişlerinizi getirir ve o sırada bazı konuşmalarınıza şahit olur giderim hemen.
Bu rezilliğe daha fazla şahit olursam ölürüm çünkü. :ehe:
 
İm bilmem ama onun altindakiler çok vasat keyifleri gıcır çay may koyular birbirlerine kadroda değişiklik lazım o çay koyani tazminatını verip yollamak lazım o kadar büyük kuruluşun en tepedeki adamların rahatlığı bizim luffyde yok en özgür insan korsanlar kralı olabilir ama en rahat olanlar bunlar shanks a oraya gelmiş normal bir insanmış gibi konuşuyorlar gerçekten güçlüler yada otorite onların gözünü kör etmiş.
 
Im'i bırakta doğru çıkarsa Law'da da kral hakisi var olmuş oluyor ne diyorsun fandaş. Bizden daha daha daha fazla korkmaya başlasınlar mı... :a:
Eğer gerçekse Law’ın potansiyel olarak yapabileceği şeylerin boyutu korkunç olur, özellikle içten yaptığı devasa saldırılara ekleyebilmesi demek, nasıl tarif edilir bilmiyorum:flaugh: Adam her türlü zirveye oynuyor

Benim kafamda ilerde bi Law vs Kid göreceğiz teorisi var onu senle sonra konuşuruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık