''Arlong... bu sana son atağım.''Geldiğinde açığı kapatır. :dd.d 1045 bölüm Law okumak mı?
:dd.dd
''Arlong bu sefer son bak!''
Moderatör tarafında düzenlendi:
''Arlong... bu sana son atağım.''Geldiğinde açığı kapatır. :dd.d 1045 bölüm Law okumak mı?
:dd.dd
Her son yeni bir başlangıçtır. :dd.d''Arlong... bu sana son atağım.''
''Arlong bu sefer son bak!''
Aman aman şşt hükümet çok gizli olsun demiş. O yüzden öldürmemişler çaktırma sakın tamam mıadama demezler mi, bu adam marineford savaşında binlerce insanı bayılttı Kral hakisiyle, yeni mi uyandınız
Ben de gelem mi? Bu muazzam ortam için garsonluğa bile razıyım. Ara sıra siparişlerinizi getirir ve o sırada bazı konuşmalarınıza şahit olur giderim hemen.Seninle Rakı masasında Zoro'nun ne kadar muhteşem bir karakter olduğunu konuşmak istiyorum.Saatlerce sadece Zoro konuşacağız.
Böyle olacak diye yorumladım
Bunu bende söylemiştim, Kata ve Doffy'e bakarak.Vaktinde uyanış için h.haki şart demiştim, üşenmezsem bulacağım.
Eğer gerçekse Law’ın potansiyel olarak yapabileceği şeylerin boyutu korkunç olur, özellikle içten yaptığı devasa saldırılara ekleyebilmesi demek, nasıl tarif edilir bilmiyorum Adam her türlü zirveye oynuyorIm'i bırakta doğru çıkarsa Law'da da kral hakisi var olmuş oluyor ne diyorsun fandaş. Bizden daha daha daha fazla korkmaya başlasınlar mı...