Zoro uyandıysa demek kılıç ona tepki vermiştir.Reise artık Enma yetmemiş demek ki!Tüm sayfalara tek tek bakamadım ama bu paylaşıldı mı?
WG'den:
Chapter 1045: Alone in a Long Night
Color page: “Those who make us smile!!” Includes Roger, Oden, Luffy, Shanks and Whitebeard exchanging sake cups and laughing in a terrific color page!
Luffy fights like the Road Runner and Kaido laughs.
Momo ask Zunesha a question.
Sanji senses that Hiyori is in danger and rushes off into the fire nearby.
Zoro wakes up.
At the end of the chapter, the giant sword in Onigashima begins to shake the entire island.
Çeviri:
"Uzun gecede tek başına"
Renkli kapakta "Bizi güldürenler" diyor. Roger, Oden, Luffy, Dede alkol alıp kafa çekiyorlarmış.
Luffy Road Runner gibi çizgi film tarzında dövüşüyormuş ve Kaido gülüyormuş
Momo Zunesha'ya bir soru sormuş
Sanji Hiyori'nin tehlikede olduğunu hissedip ateşe doğru yardırmış
Zoro uyanmış (günaydınlar efenim)
Bölüm sonunda dev kılıç adayı sallamaya başlıyormuş
Spoiler onay bekliyormuş ama bana çok olası bir OP bölümü gibi geldi
Böyle olacak diye yorumladım@Borsalino WG'de spoiler konusu açılmış fake mi?
Chapter 1045: Alone in a Long Night
Color page: “Those who make us smile!!” Includes Roger, Oden, Luffy, Shanks and Whitebeard exchanging sake cups and laughing in a terrific color page!
Luffy fights like the Road Runner and Kaido laughs.
Momo ask Zunesha a question.
Sanji senses that Hiyori is in danger and rushes off into the fire nearby.
Zoro wakes up.
At the end of the chapter, the giant sword in Onigashima begins to shake the entire island
Kid: Evet Oda bey bu kılıç.Böyle olacak diye yorumladım
Mike bırakmamam lazım. Duacısı olacağım bu gidişle. Adam küfür etse Law'a yarıyor. :dd.d@Mike herhalde bu sefer sağlam sövmüş adama kral haki bile verdi.
Im'i bırakta doğru çıkarsa Law'da da kral hakisi var olmuş oluyor ne diyorsun fandaş. Bizden daha daha daha fazla korkmaya başlasınlar mı...Imu da içerde kelebek besliyor zaten, bunlar tam olarak
Yalvarırım şaka yapıyor olun
Luffy kaido'yu böyle dovüyormuş. E tabi kim kaido'yu bu halde görmeye hazırlıklı olabilir
Haki miktarını artirirsa kıpkırmızı yapaar orayı çok güzel teknik uyanış dediğin böyle olur.Yalvarırım şaka yapıyor olun