Vaktinde uyanış için h.haki şart demiştim, üşenmezsem bulacağım.
Bunu Lance'in buna hazırlıklı değilsiniz lafına binaen attım, yoksa bölümde böyle bişey yoktur umarımYalvarırım şaka yapıyor olun
O da ortalıkta yok tam bölümlerinde kayboldu. Zorlasa ana karakter çıkartacakmış Law’dan bu Oda.Mike bırakmamam lazım. Duacısı olacağım bu gidişle. Adam küfür etse Law'a yarıyor. :dd.d
Im'i bırakta doğru çıkarsa Law'da da kral hakisi var olmuş oluyor ne diyorsun fandaş. Bizden daha daha daha fazla korkmaya başlasınlar mı...
Yapmayın nolur açıp izleyeceğim. Bundan 2 ay önce buralar Tom-Jerry Bugs Bunny bip bip dolacak deseler kaçınız inanırdı ?
Luffy kaido'yu böyle dovüyormuş. E tabi kim kaido'yu bu halde görmeye hazırlıklı olabilir
Bulamazsın herhalde ben denedim bulamadım hatta konu açmıştım sanki onu bile bulamıyorum.İlk zamanlarında söylüyordum kendi konularımı göremiyorum forumda. :/Vaktinde uyanış için h.haki şart demiştim, üşenmezsem bulacağım.
Berserk paylaşmayın lütfen üzülüyorumEvet büyük gün geldi. Zoro'nun da büyük büyük dedesi ölüm tanrısı soyundan gelmektedir. Zoro da ölüleri dirilterek en büyüğüne binip şunu yapar:
Yaptığı kişi belirsiz bir silüet.
Nasıl ama tam Oda mantığı bir senaryo. Tutar bu.