4'ü de sağ çıkar.Adaya amirallerin gelme ihtimali bence yok. 4 amiral gelse adadan kaci sağ cikabilir bir düşünün. Belki Zayıf düşmüş Luffy ve Kaido korsanlarini yenerler ama çok zaiyat verirler.
4'ü de sağ çıkar.Adaya amirallerin gelme ihtimali bence yok. 4 amiral gelse adadan kaci sağ cikabilir bir düşünün. Belki Zayıf düşmüş Luffy ve Kaido korsanlarini yenerler ama çok zaiyat verirler.
Kaido, Oden'in karşısındaki Kaido değil.Demek ki Oden çok büyük adammış bunu bir kez daha gördük. Oden, Kaido'yu yenmişti ki tam kafasını kesecekken tuzağa düştü...
Şuan Oden olsaydı sahip olacağı gücü düşünemiyorum bile...
Adam o zamanki haline tek atacak duruma gelmiş hahahaKaido, Oden'in karşısındaki Kaido değil.
Gök yarılması önemli. Kaido Oden çarpışmasında oldu mu öyle bir şey? O bir nevi ben yonkoyum demek.Kaido, Oden'in karşısındaki Kaido değil.
O yıldan bu yıla da o zaman ki Oden'de şuan ki Oden olmayacağını hesab edersen...Kaido, Oden'in karşısındaki Kaido değil.
Gök yarılacak vakit mi kaldı Oden yardı geçtiGök yarılması önemli. Kaido Oden çarpışmasında oldu mu öyle bir şey? O bir nevi ben yonkoyum demek.
Seri öyle bir hale geldi ki… şöyle bir şey olsa şaşırmam… sadece söverim sksmsmZoro uyanmış mı? Nasıl yani Zoro meyve miymiş?
Marimo God
Kınlar da yarıp geçti o yönden bakacaksak.Gök yarılacak vakit mi kaldı Oden yardı geçti
Şu dansözü de çok abartıyorlar.Kınlar da yarıp geçti o yönden bakacaksak.