Zoro kılıçlardan başka neyi temsil etti seride ? Mangaka ''tanrı'' ile alakalı bir şey yazarsa kapağa gülerim işte1031-Warrior of Science : Sanji
1044-Warrior of Liberation : Luffy
105x -Warrior of X : Zoro yükleniyor....
Zoro kılıçlardan başka neyi temsil etti seride ? Mangaka ''tanrı'' ile alakalı bir şey yazarsa kapağa gülerim işte1031-Warrior of Science : Sanji
Kaido, Luffy, Zoro, Law, Kid, Marco, Sanji, Big Mom, King, Queen şuan aklıma gelenler bunlar. Ayrıca uyanışları niye etki etmesin onu da anlamadım. Hadi Big Mom'ı hiç etti diyorsunuz da Law'ın saldırıları Kaido'ya da işliyordu. O dövüşte kalsa eminim uyanışla o da tehdit olarak görmeye başlardı. Injection'a verdiği tepki beni buna itiyor.Kim onlar ? Cidden law ve kid in uyanışının amirallere etki edeceğini düşünmüyorsun umarım ?
Ryuma için kılıç tanrısı mı ne öyle bir şey deniliyordu. İsterse onun da yolunu yapar Oda. :/Zoro kılıçlardan başka neyi temsil etti seride ? Mangaka ''tanrı'' ile alakalı bir şey yazarsa kapağa gülerim işte
Ryuma > Nika olur gibi.Ryuma için kılıç tanrısı mı ne öyle bir şey deniliyordu. İsterse onun da yolunu yapar Oda. :/
Tanrıdan kastım buydu yaRyuma için kılıç tanrısı mı ne öyle bir şey deniliyordu. İsterse onun da yolunu yapar Oda. :/
Warrior of Elbaff : Usopp1031-Warrior of Science : Sanji
Güldürmedi. Kaido-bm-şuan ki luffy dışında diğerlerinin ekmek yemesi lazım. Ekmek yemesi gerekenler de Law ve kid. Onlar haricindekileri yazarken ciddi değilsindir umarım...Kaido, Luffy, Zoro, Law, Kid, Marco, Sanji, Big Mom, King, Queen şuan aklıma gelenler bunlar.
Zaten Zoro o yuzden cok sevildi arkadasim. Adam simdiye kadar koylu meyve yememis seytan gucleri olmadan buraya Kadar geldi diye sevdi millet. Su seride garp shanks,mihawk,Sanji,Zoro,Franky,brook,dragon u cikar herhan gibiri olsun farketmez bu seri direk at cope gitsin. Luffy icin izleyen Hala kalmistir cocuk ruhlu insan cok.Zoro kılıçlardan başka neyi temsil etti seride ? Mangaka ''tanrı'' ile alakalı bir şey yazarsa kapağa gülerim işte