Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim onlar ? Cidden law ve kid in uyanışının amirallere etki edeceğini düşünmüyorsun umarım ?
Kaido, Luffy, Zoro, Law, Kid, Marco, Sanji, Big Mom, King, Queen şuan aklıma gelenler bunlar. Ayrıca uyanışları niye etki etmesin onu da anlamadım. Hadi Big Mom'ı hiç etti diyorsunuz da Law'ın saldırıları Kaido'ya da işliyordu. O dövüşte kalsa eminim uyanışla o da tehdit olarak görmeye başlardı. Injection'a verdiği tepki beni buna itiyor.
 
Son düzenleme:
Luffy ilk tanitilan Nika deildir. Haki ki Nika balik adam adasındadir. 5 kiz kardesten 2. Olanin ismi Nika'dir :D Ayrica cizgi film edasi gecmiste hep vardi yeni deil. Buggy'nin Luffy idam sahnesinde daha once hic idam gormedim derken gozleri 3 metre disari cikiyor. Su an luffy nin yeteneği haline gelince durum goze batiyor. Hakisiz uyanişsiz Buggy reis bunu yapmistir. Trail Bark ta Lola yasam kartini aciklarken kisin yasam enerjisine bağlı olduğunu solemistir. Yasam enerjisi azaldikca kuculmektedir. Ne kadar kuculurse olume bir o kadar daha yaklasiliyor. Hal boyleyken bile Bartolomeo ve digerleri adaya gelmiyorlarsa daha da gelmesinler. Oda bunu cizmezse o sikinti. Su an bu bolumden beklentim Bartolomeo onderliginde hepsinin geldigini ve Cp0 yu ablukaya aldiklarini görmek.
 
Zoro kılıçlardan başka neyi temsil etti seride ? Mangaka ''tanrı'' ile alakalı bir şey yazarsa kapağa gülerim işte :D
Zaten Zoro o yuzden cok sevildi arkadasim. Adam simdiye kadar koylu meyve yememis seytan gucleri olmadan buraya Kadar geldi diye sevdi millet. Su seride garp shanks,mihawk,Sanji,Zoro,Franky,brook,dragon u cikar herhan gibiri olsun farketmez bu seri direk at cope gitsin. Luffy icin izleyen Hala kalmistir cocuk ruhlu insan cok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık