Göz yaşı döktü mü ki Red?
Kinemon da toon güçlerine sahip kanabo onda da işe yaramamıştı.Daffy Duck’ı kendisine yakıştırıyorum.Kinemon dahil olmayacaksa bitsin artık şu Luffy vs. Kaido dövüşü de önümüze bakalım.
İşe yaramamış mıydı? Onun yerine, 2 Doflamingo'ya aynı anda tek atacak çapta bir saldırıyı göğüsleyip ayağa kalkabilecek dayanıklılığa sahip desek?Kinemon da toon güçlerine sahip kanabo onda da işe yaramamıştı.Daffy Duck’ı kendisine yakıştırıyorum.
Allah'ınız varsa banlarsınız artık şu herifi kaç oldu aynı şeyi söylüyorum.Kinemon dahil olmayacaksa bitsin artık şu Luffy vs. Kaido dövüşü de önümüze bakalım.
O zaman Doflamingo büyük adammış bir tekmeye alıyordu aşağı.İşe yaramamış mıydı? Onun yerine, 2 Doflamingo'ya aynı anda tek atacak çapta bir saldırıyı göğüsleyip ayağa kalkabilecek dayanıklılığa sahip desek?
Doğruları söylemek de suç olmuş. Dof ve Kata'yı döven Luffy o saldırıdan tek yiyor, Kinemon'a bakıyoruz şampiyon gibi göğüslüyor. Kozukilere yapılan bu ırkçılıktan gına geldi artık...Allah'ınız varsa banlarsınız artık şu herifi kaç oldu aynı şeyi söylüyorum.
Çok seviyorsan al evinde besle! Bizim mangamızdan defolup gidecekler!Kozukilere yapılan bu ırkçılıktan gına geldi artık...
Aynı arc Amazon Lily'de geçse böyle demezsiniz!Çok seviyorsan al evinde besle! Bizim mangamızdan defolup gidecekler!
@Kuroro banlanmaz. Ban atar.Allah'ınız varsa banlarsınız artık şu herifi kaç oldu aynı şeyi söylüyorum.