neyini beğenmiyorsunuz ki Yamato'nunAl benden de o kadar, wano çok gereksiz uzadı kimono görmekten içim kalktı dua edelimde wano devamı görmeyiz hiçbirini, yamato dahil şu arctan inş kimse katılmaz tayfaya.tek temennim.
neyini beğenmiyorsunuz ki Yamato'nunAl benden de o kadar, wano çok gereksiz uzadı kimono görmekten içim kalktı dua edelimde wano devamı görmeyiz hiçbirini, yamato dahil şu arctan inş kimse katılmaz tayfaya.tek temennim.
Benimki beğenmeme değil olsada olur mantıgındayım. tayfaya katılacak kişinin yaşadıklarını görüp bağ kurmak istiyorum öteki türlü kabullenemiyorum, ben odenim die çıkıo ortaya sonra pat tayfaya, yohh öyleneyini beğenmiyorsunuz ki Yamato'nun
Biz kılıç ustası ırkçılığı yapıyoruz,batı kılıç ustaları doğu kılıç ustalarından her zaman üstündür.Al benden de o kadar, wano çok gereksiz uzadı kimono görmekten içim kalktı dua edelimde wano devamı görmeyiz hiçbirini, yamato dahil şu arctan inş kimse katılmaz tayfaya.tek temennim.
Luffy Zeus ise Zoro Athena felan olur.Zoro kalk ve Tanrı ol lan… bir enayi sen misin… aç gözünü de oh misss… şeytan tanrı Zoro… ksksks
zaten tüm tayfa üyeleri bir arcta pat diye katılıyor tayfaya karakter işlenirse iyi işlenebilir bence gayet te kaliteli bir karakter olarak çıkar karşımızaBenimki beğenmeme değil olsada olur mantıgındayım. tayfaya katılacak kişinin yaşadıklarını görüp bağ kurmak istiyorum öteki türlü kabullenemiyorum, ben odenim die çıkıo ortaya sonra pat tayfaya, yohh öyle
Belli ki Lawun işinden bir iz var. Ama elbette Kinnemon dayanıklıdır. Sadece eski zamanlara kıyasa gitmemek lazım. Yerine Kyros koysan o da benzer irade gösterir bu durumda.Kinemon da Pell ve Pagaya gibi darbeyi yedikten sonra ortalardan kaybolup arc sonu veya yüzlerce sayı sonra gözükse hak vereceğim ama durum öyle değil. Adam depar ata ata vücudunun diğer yarısını falan aradı o darbeden sonra.
Zoro kalk ve Tanrı ol lan… bir enayi sen misin… aç gözünü de oh misss… şeytan tanrı Zoro… ksksks
Kizaruyu burada ampül yapıp prize takar Luffy+Kaido. Kizaru üç kere adını 5 kere evinin yolunu kaybederDostum tüm Wano'ya Kizaru reis yeter şu an.
Galiba bu bölümde Luffy'i kaslı maslı göreceğiz.