Luffy Zeus ise…Luffy Zeus ise Zoro Athena felan olur.
Zoro…
Sınırsız haki geliyor Tanrı olunca…
İki gün sonra çakram bitti derse karışmam.
Luffy Zeus ise…Luffy Zeus ise Zoro Athena felan olur.
İki gün sonra çakram bitti derse karışmam.
Oda siteleri dolaştı herkes karizma şeyler bekliyordu felan gördü. Alın size Rambo Rock Luffy dedi.Galiba bu bölümde Luffy'i kaslı maslı göreceğiz.
Onu bekliyorum da işleyeceğini sanmıyorum bu saatten sonra tama bile daha çok işlendi gelirse tama gelirzaten tüm tayfa üyeleri bir arcta pat diye katılıyor tayfaya karakter işlenirse iyi işlenebilir bence gayet te kaliteli bir karakter olarak çıkar karşımıza
Zoro fanlarının yaptığı bir oyun. Kafalarına göre yazmışlar işte.Luffy Zeus ise…
Zoro…
Luffy zeus ise Zoro Chaos olur. Evreni yaratir.Luffy Zeus ise Zoro Athena felan olur.
Birader seni bir yerden çıkaracam. Kimsin sen?Luffy zeus ise Zoro Chaos olur. Evreni yaratir.
Luffy kadar power up alan herhangi bir karakter şu anda çoktan korsanlar kraliydi.
Pembe kafalı bi lavuk vardi denizcilerde, o adam bile dünyayı ele geçirirdi bu kadar p.up ile.
Enel ahh benim en sevdiğim gariban karakterim aptal yazarin geri zekaliligi yüzünden harcandı
Sınırsız haki yoktur ama sınırsız Luffy vardır.Luffy Zeus ise…
Zoro…
tama'nın gelmesi için sebep yok zaten Luffy'nin tayfaya 7-8 yaşındaki bir çocuğu alması için de sebep yok , Yamato tayfaya katıldığı vakit karakteri işleme konusunda muhtemelen bir tayfa üyesinden geri kalmazOnu bekliyorum da işleyeceğini sanmıyorum bu saatten sonra tama bile daha çok işlendi gelirse tama gelir
Kas ile alakası yok, Kaido'yu ip yapmış atlıyor büyük ihtimal.Galiba bu bölümde Luffy'i kaslı maslı göreceğiz.
Kas ile alakası yok, Kaido'yu ip yapmış atlıyor büyük ihtimal.