Toon Force ile kapışıyor reis. Şuan kulak çubuğu bile yapılabilir veya mangadan silinebilir.@Kaidou @Hakuba-EneL rezilliğe hazır olun hacım Kaido Big Mom'dan beter duruma düşecek gibi, adamı atlama ipi yapmış Luffy.
Toon Force ile kapışıyor reis. Şuan kulak çubuğu bile yapılabilir veya mangadan silinebilir.@Kaidou @Hakuba-EneL rezilliğe hazır olun hacım Kaido Big Mom'dan beter duruma düşecek gibi, adamı atlama ipi yapmış Luffy.
Doğru. Yamato'da vardı. Ama yani Kaido, Luffy, Big Mom, Yamato bile yeter belki. Daha bir sürü isim var tam güçte olsa amirallerle dövüşebilecek. Kaido, Mom ve bizim tarafı ayrım yapmayacaksak amirallerin gerçekten şansı olmazdı bu adada. Nasıl eşleşirlerdi onu bile düşünemiyorum. Kim/kimler kimi alırdı... Sanji iş görür. Uyandı da genleri sayesinde hızlı iyileşmede sağlar. Belki de iyileşmiştir yani sonraki bölümlerde ayakta görürüz. Momo, Brook, Franky gibi isimler amiral karşısında varlık gösteremezler.Yamato, çok yorgun görünmüyor. Momonosuke ise hiç yorulmadı, Luffy şu anda bu formunda ne kadar gücü yerindedir bilemiyoruz. Bir de nasıl bir seviye olduğu da önemli. Tayfa üyeleri içinde Brook çok yorulmadı, bence Sanji'de çok yorulmadı. Ayrıca bizimkilerin yorgunluğuna çok takılma, Sanji'ye mutfağı göster, tayfaya yapacağı bir sofrayla hiç savaşmamış gibi bir hale getirir oradaki herkesi.
Hocam abartma şu olayı geçemez imkanı yok bigmoma yapılanlar unutulmamalı.@Kaidou @Hakuba-EneL rezilliğe hazır olun hacım Kaido Big Mom'dan beter duruma düşecek gibi, adamı atlama ipi yapmış Luffy.
Mangaturk.com adminiBirader seni bir yerden çıkaracam. Kimsin sen?
Jozu Aokiji ye bir darbe vurdu onda da aokiji nin dikkati wb nin üzerindeydi aokiji o an kendisini savunmak için de bir şey yapmadı düz bildiğin darbeyi yedi ondan da ne kadar etkilendiği aşikar başka şekil hasar atabilir miydi pek sanmıyorum Sanji bence de sağ kol dengi ama queen değilJozu sol koldu. Dikkati dagilmasa gayet oyaliyordu. Burada sağ kol altı Queen ve Sanji mi? Bence artık Sanji net Sağ kol dengi.
Önceki bölüm Luffy'nin Kaido'ya yaptıklarının bunlardan pek farkı yok. Ama ip yapıp atlamak farklı bir boyut. Kaido gibi bir adamı o duruma düşürmemesi lazım.Hocam abartma şu olayı geçemez imkanı yok bigmoma yapılanlar unutulmamalı.
Sizin siteye ne oldu reis?Mangaturk.com admini
Benim luffu yada zoro umrumda değil.
Allah teach ve enele zeval vermesin
Enel amiral olarak gelse yada büyük tanrı korsan olarak ahh ahh.
@Kaidou @Hakuba-EneL rezilliğe hazır olun hacım Kaido Big Mom'dan beter duruma düşecek gibi, adamı atlama ipi yapmış Luffy.
Hocam abartma şu olayı geçemez imkanı yok bigmoma yapılanlar unutulmamalı.
profil resminden hatırladıydım bende, o zaman söyleyemediydim emeğin büyüktü, One Piece i uzun zaman forumunuz sayesinde keyifle okumuştum. güzel zamanlardı.Mangaturk.com admini
Benim luffu yada zoro umrumda değil.
Allah teach ve enele zeval vermesin
Enel amiral olarak gelse yada büyük tanrı korsan olarak ahh ahh.