Kid, garibim, uyanış gücü bile ona özel değil.
Senin katakuri tarzı uyanış teorisi de patladı hacım.Farkında mısınız bilmiyorum ama Luffy uyanış açtığından beri sürekli gülüyor hatta gülmekten yerlere yatıyor.Bu şekilde nasıl savaşacak
Gear 5 in farklı formları olacak mı yada buna ihtiyaç var mı merak ediyorum.
Değerli kardeşim uzun süre kapalı kaldı sonra tekrar açtık ama üyeler bir kere sağa sola kaçmıştı. Sonra da toparlayamadık yine farklı farklı manga konularını açıyorum. Tower of god yada jujutsu kaisen falan var harika seriler takip ediyorsan gel.Sizin siteye ne oldu reis?
Sağolasın çok kişiye anime mangayı sevdirdik ama yaşlandık. Smoker'in göz bebeği one piece de looney toons oldu ona da ayrı üzüldüm.profil resminden hatırladıydım bende, o zaman söyleyemediydim emeğin büyüktü, One Piece i uzun zaman forumunuz sayesinde keyifle okumuştum. güzel zamanlardı.
Yo niye patlasın bunların aynısını Luffy den de bekliyorum.Hatta yapacağından şüphem yokSenin katakuri tarzı uyanış teorisi de patladı hacım.
Naruto zamanlarında sizin siteyi takip ediyordum. Naruto'dan sonra pasif takıldım. Sonra da modlarınızdan ötürü temelli bıraktım, bir daha da dönmem muhtemelen. Zaten burası yetiyor. Bahsettiğin iki seriyi de sevemedim ya.Değerli kardeşim uzun süre kapalı kaldı sonra tekrar açtık ama üyeler bir kere sağa sola kaçmıştı. Sonra da toparlayamadık yine farklı farklı manga konularını açıyorum. Tower of god yada jujutsu kaisen falan var harika seriler takip ediyorsan gel.
Sağolasın çok kişiye anime mangayı sevdirdik ama yaşlandık. Smoker'in göz bebeği one piece de looney toons oldu ona da ayrı üzüldüm.
Şu Uyanış bir gelsin.Kaido saçma sapan bir güce yenilirse seriden keyif alamayız.Magma duşu yakın ayrıca kizaruyuda güneş paneli olarak kullanır Luffy.@Kaidou @Hakuba-EneL rezilliğe hazır olun hacım Kaido Big Mom'dan beter duruma düşecek gibi, adamı atlama ipi yapmış Luffy.
Sen lastik akışkan dedin adam Nika çıktı o iş geçti. Bir de yeri lastik yaptı hiç akışkan falan değildi, tuttu ıkına ıkına çekti.Yo niye patlasın bunların aynısını Luffy den de bekliyorum.Hatta yapacağından şüphem yok
Akışkan dedigim şey Kata ve Dof gibi akışkan tarzı etrafını etkileme idi.Sen lastik akışkan dedin adam Nika çıktı o iş geçti. Bir de yeri lastik yaptı hiç akışkan falan değildi, tuttu ıkına ıkına çekti.