Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato, çok yorgun görünmüyor. Momonosuke ise hiç yorulmadı, Luffy şu anda bu formunda ne kadar gücü yerindedir bilemiyoruz. Bir de nasıl bir seviye olduğu da önemli. Tayfa üyeleri içinde Brook çok yorulmadı, bence Sanji'de çok yorulmadı. Ayrıca bizimkilerin yorgunluğuna çok takılma, Sanji'ye mutfağı göster, tayfaya yapacağı bir sofrayla hiç savaşmamış gibi bir hale getirir oradaki herkesi.
Doğru. Yamato'da vardı. Ama yani Kaido, Luffy, Big Mom, Yamato bile yeter belki. Daha bir sürü isim var tam güçte olsa amirallerle dövüşebilecek. Kaido, Mom ve bizim tarafı ayrım yapmayacaksak amirallerin gerçekten şansı olmazdı bu adada. Nasıl eşleşirlerdi onu bile düşünemiyorum. Kim/kimler kimi alırdı... Sanji iş görür. Uyandı da genleri sayesinde hızlı iyileşmede sağlar. Belki de iyileşmiştir yani sonraki bölümlerde ayakta görürüz. Momo, Brook, Franky gibi isimler amiral karşısında varlık gösteremezler.
 
Jozu sol koldu. Dikkati dagilmasa gayet oyaliyordu. Burada sağ kol altı Queen ve Sanji mi? Bence artık Sanji net Sağ kol dengi.
Jozu Aokiji ye bir darbe vurdu onda da aokiji nin dikkati wb nin üzerindeydi aokiji o an kendisini savunmak için de bir şey yapmadı düz bildiğin darbeyi yedi ondan da ne kadar etkilendiği aşikar başka şekil hasar atabilir miydi pek sanmıyorum Sanji bence de sağ kol dengi ama queen değil

2vs1 de yorumuna da katılmıyorum jimbei ile jack müttefik olsa ne olacak jimbei dediğimiz adam max yc2 jack te yc3 bu ikisi bir araya gelse belki bir yc1 zor eder birde amirallere mi eşdeğer olacaklar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık