Yazıklar olsun.Benim luffy ya da zoro umrumda değil.
Yazıklar olsun.Benim luffy ya da zoro umrumda değil.
Fark yokmu ahaha motosikletle bigmoma dalıyolar şarkı söyle söyleye bigmom görüyor ve sadece izliyor franky sonunda önümde birimi vardı diyor ve koca Yonkou motosikletin tekeriyle yere düşüyor daha bigmoma yapılan tonlarca şey var bu bambaşka bir boyuttu hela jimbei ve robinin yuvarlayarak dışarı atması kaidoya daha dokunulmadi bile dalga bile geçilmedi kaido kendi sarhoş olup durdu o kadar daha kaido olayları yeni başlıyor .Önceki bölüm Luffy'nin Kaido'ya yaptıklarının bunlardan pek farkı yok. Ama ip yapıp atlamak farklı bir boyut. Kaido gibi bir adamı o duruma düşürmemesi lazım.
Tıın fırcıBu Kaidou'nun meyve.
Bu da 987. bölümün kapağı.
Luffy Kaidouyu gömlek yapacak diyebilir miyiz? @Montana @Kaidou @Hakuba-EneL
Koca yonko Kaido'nun düştüğü durumlar da ortada, fark yok bence. Kaido daha canavarımsı çizildiği için o yönü fazla göze batmıyor sadece, ama son bölüm rezil edildi.Fark yokmu ahaha motosikletle bigmoma dalıyolar şarkı söyle söyleye bigmom görüyor ve sadece izliyor franky sonunda önümde birimi vardı diyor ve koca Yonkou motosikletin tekeriyle yere düşüyor daha bigmoma yapılan tonlarca şey var bu bambaşka bir boyuttu hela jimbei ve robinin yuvarlayarak dışarı atması kaidoya daha dokunulmadi bile dalga bile geçilmedi kaido kendi sarhoş olup durdu o kadar daha kaido olayları yeni başlıyor .
Kaido, Luffy'i unutamayacağı renklere boyayacak diyebiliriz.Bu Kaidou'nun meyve.
Kaido'nun meyve güzelmiş.Bu Kaidou'nun meyve.
Bu adamın meyve gücünü Oda size uyanış diye yutturmuş. ikisi de benzer çalışıyor. O yüzden aklıma geldi.Seviyodum bu karakteri, troll karakterleri severim.
Toon Force'dan iyi güç.Bu adamın meyve gücünü Oda size uyanış diye yutturmuş. ikisi de benzer çalışıyor. O yüzden aklıma geldi.
Bu adam yeryüzüne dokunup Luffy'e dokunsa ne olur acaba.