Mihawk buna değinmişti en büyük güç diye.One piece bu işte tek parça birleştirme gücü.Luffy'nin Joy Boy ile ortak yanı meyvesi değil, düşmanını bile müttefiki yapma yeteneğiymiş. Kısacası onun reenkarnasyonu değil, onunla aynı güce sahip birisi.
Hani hasımlar her ne kadar birbirini sevmese de saygı duyar ya. Bu da yahu sen bu meyveden 4 tane de yesen JoyBoy kadar olamazsın bırakın takılsın az keyfimize bakalım demiştir kesin.JB'yi Im için bu kadar büyük bir tehdit haline getiren meyve gücüdür belki. Bu gücün günün birinde tekrar uyandırılacağını falan biliyordur, duymuştur vs. Ona istinaden yaşanıyordur bunlar.
İm ve joyboyu görürüz o zaman.Redon japonca bilmeseniz bile sadece resimlere bakın sonra detaylı spoilerı okuyun gibi bişey yazdı. smoker'ın olduğu grupta yazdıği gibi bilği bölümü olmicakmış gibi geliyo bana
Bu mükemmel haber olur da davul seslerini neye bağlayacak. Meyve uyanışından sonra JB'nin geldiğini düşünüyordu fil. Meyve de aynı meyve ama asıl tehlike bu değil herkesi etrafında toplama gücü mü diyor acaba.Luffy'nin Joy Boy ile ortak yanı meyvesi değil, düşmanını bile müttefiki yapma yeteneğiymiş. Kısacası onun reenkarnasyonu değil, onunla aynı güce sahip birisi.
Benim grupta herkes bir şeyler yazıyor, ben bana mantıklı gelenleri buraya aktarıyorum.Redon japonca bilmeseniz bile sadece resimlere bakın sonra detaylı spoilerı okuyun gibi bişey yazdı. smoker'ın olduğu grupta yazdıği gibi bilği bölümü olmicakmış gibi geliyo bana
Anımsama olabilir mi?Bu mükemmel haber olur da davul seslerini neye bağlayacak. Meyve uyanışından sonra JB'nin geldiğini düşünüyordu fil. Meyve de aynı meyve ama asıl tehlike bu değil herkesin etrafında toplama gücü mü diyor acaba.
Mihawk Luffy'deki müttefik yeteneğine en büyük gücü demişti. Demek buraya bağlandı o söz.Luffy'nin Joy Boy ile ortak yanı meyvesi değil, düşmanını bile müttefiki yapma yeteneğiymiş. Kısacası onun reenkarnasyonu değil, onunla aynı güce sahip birisi.