Yok biliyorum onu, sadece japonca bilmeseniz bile resimlere bakın kısmı bana tuhaf geldi redon'un dediğiBenim grupta herkes bir şeyler yazıyor, ben bana mantıklı gelenleri buraya aktarıyorum.
Yok biliyorum onu, sadece japonca bilmeseniz bile resimlere bakın kısmı bana tuhaf geldi redon'un dediğiBenim grupta herkes bir şeyler yazıyor, ben bana mantıklı gelenleri buraya aktarıyorum.
Herkesi müttefik yapma gücü en güçlü meyveden bile daha güçlü bir yetenek bana göre. Meyve ile sadece sen güçlü olursun, herkesi müttefik yapma gücün varsa senin gibi beş tane daha olur yanında.Bu mükemmel haber olur da davul seslerini neye bağlayacak. Meyve uyanışından sonra JB'nin geldiğini düşünüyordu fil. Meyve de aynı meyve ama asıl tehlike bu değil herkesi etrafında toplama gücü mü diyor acaba.
JB'yi anımsıyor zaten bence de bunun sebebi meyve uyanışı değil mi yani?Anımsama olabilir mi?
Öyle, ben sadece filin tepkisini bir yere bağlamaya çalışıyorum.Herkesi müttefik yapma gücü en güçlü meyveden bile daha güçlü bir yetenek bana göre. Meyve ile sadece sen güçlü olursun, herkesi müttefik yapma gücün varsa senin gibi beş tane daha olur yanında.
Sanırım Beş Kadim bu meyve olayını daha yeni öğrenmiş. Im ve Joy Boy kadim düşmanlarmış. Im, Luffy'nin ne yapacağını görmek için Denizciler'i özellikle onun peşinden göndermemiş. Kuma ve Kizaru'nun gönderilmesi Beş Kadim'in aldığı bir inisiyatifmiş, ancak CP0 ajanına verilen son emir direkt Im'den gelmiş.
Gruba son yazılan şey bu.
Zunesha'nın duyduğu ses Luffy'nin kalp atışları da olabilir. Sonuçta onda da her şeyi duyma gücü var.Öyle, ben sadece filin tepkisini bir yere bağlamaya çalışıyorum.
Reis keşke bunu yapacağına yorumları okumaya devam etseydin. Sen bunu yaparken bu dediklerin rafa kalktı. Yine de emek var. Helal olsun.
Smokerın gönderdiği bilgiye göre değilmişJB'yi anımsıyor zaten bence de bunun sebebi meyve uyanışı değil mi yani?
Luffy'nin annesi de, Kutsal Ejderlerden olmalı.Mihawk buna değinmişti en büyük güç diye.One piece bu işte tek parça birleştirme gücü.