Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JB'yi Im için bu kadar büyük bir tehdit haline getiren meyve gücüdür belki. Bu gücün günün birinde tekrar uyandırılacağını falan biliyordur, duymuştur vs. Ona istinaden yaşanıyordur bunlar.
Hani hasımlar her ne kadar birbirini sevmese de saygı duyar ya. Bu da yahu sen bu meyveden 4 tane de yesen JoyBoy kadar olamazsın bırakın takılsın az keyfimize bakalım demiştir kesin.
 
Luffy'nin Joy Boy ile ortak yanı meyvesi değil, düşmanını bile müttefiki yapma yeteneğiymiş. Kısacası onun reenkarnasyonu değil, onunla aynı güce sahip birisi.
Bu mükemmel haber olur da davul seslerini neye bağlayacak. Meyve uyanışından sonra JB'nin geldiğini düşünüyordu fil. Meyve de aynı meyve ama asıl tehlike bu değil herkesi etrafında toplama gücü mü diyor acaba.
 
800 yil once birisi cikip yine bi kehanet soylemistir. 800 yil icinde tum gomu gomu kullanicilari yok edilmistir. Sirf merakindan birini yok etmek istememistir kehanet falan inanmamistir artik sonunda luffy basarmistir. (Kung fu panda - tavuskusu olayina donuyor olay)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık