Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım Beş Kadim bu meyve olayını daha yeni öğrenmiş. Im ve Joy Boy kadim düşmanlarmış. Im, Luffy'nin ne yapacağını görmek için Denizciler'i özellikle onun peşinden göndermemiş. Kuma ve Kizaru'nun gönderilmesi Beş Kadim'in aldığı bir inisiyatifmiş, ancak CP0 ajanına verilen son emir direkt Im'den gelmiş.

Gruba son yazılan şey bu.
Gorosei zortlamış diye yorumladım.
Sizin gibi goroseinin ben.. Bide heyecanlı heyecanlı anlatıyor, daha JoyBoy ne onu bilmeyen eleman "olmaz öyle şey bizim için bile efsane" felan diyor, oturduğun koltuktan utanmıyorsun bari pos bıyığından utan yav.. Yav koskoca gorosei JoyBoyu nasıl bilmez arkadaş aklım almadı benim bu işi. Ne demek yeni öğrendi?

İyiki spoilerı almışım, bunun için bekleseydim heralde oda'dan önce kendime söverdim 🤣
 
Şöyle şimdi im le joyboy kadim düşman e ünvanla kadim düşman olması çok mantıksız meyvenin de ünvandan pek farkı yok geriye joyboyun 800 yıl sonraki doğumu yalnız aklıma takılan bi şey var luffy hep rogera benzetildi joyboydan sonra rogerın pek ağırlığı kalmayacak üzücü…
JB'yi Im için bu kadar büyük bir tehdit haline getiren meyve gücüdür belki. Bu gücün günün birinde tekrar uyandırılacağını falan biliyordur, duymuştur vs. Ona istinaden yaşanıyordur bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık