Öyle oldu mu ekstradan söylüyorum. Son yazdığım benim gönlümden geçen.Her yazdığın şeye spoiler gözüyle bakıyorum gerçekten spoiler falan gelmişse ekstra belirt de ona göre gaza gelelim abi
Öyle oldu mu ekstradan söylüyorum. Son yazdığım benim gönlümden geçen.Her yazdığın şeye spoiler gözüyle bakıyorum gerçekten spoiler falan gelmişse ekstra belirt de ona göre gaza gelelim abi
Gönlünden geçen şey inşallah unvandır.Öyle oldu mu ekstradan söylüyorum. Son yazdığım benim gönlümden geçen.
Unvan, evet. Skyrim oynadın mı, bilmiyorum. Bunu oradaki Dragonborn gibi düşün.Gönlünden geçen şey inşallah unvandır.
Aynı noktadayız.Unvan, evet. Skyrim oynadın mı, bilmiyorum. Bunu oradaki Dragonborn gibi düşün.
Onepiece az çok komik seriydi ama iyice komediye döndü...Sanırım Beş Kadim bu meyve olayını daha yeni öğrenmiş. Im ve Joy Boy kadim düşmanlarmış. Im, Luffy'nin ne yapacağını görmek için Denizciler'i özellikle onun peşinden göndermemiş. Kuma ve Kizaru'nun gönderilmesi Beş Kadim'in aldığı bir inisiyatifmiş, ancak CP0 ajanına verilen son emir direkt Im'den gelmiş.
Gruba son yazılan şey bu.
Beş kadimin de hiç aklı yok bir de ellerindeki Kizarudan olucaklarmışSanırım Beş Kadim bu meyve olayını daha yeni öğrenmiş. Im ve Joy Boy kadim düşmanlarmış. Im, Luffy'nin ne yapacağını görmek için Denizciler'i özellikle onun peşinden göndermemiş. Kuma ve Kizaru'nun gönderilmesi Beş Kadim'in aldığı bir inisiyatifmiş, ancak CP0 ajanına verilen son emir direkt Im'den gelmiş.
Ovvv reenkarnasyon bu ünvanla alakası yok bu durumunSanırım Beş Kadim bu meyve olayını daha yeni öğrenmiş. Im ve Joy Boy kadim düşmanlarmış. Im, Luffy'nin ne yapacağını görmek için Denizciler'i özellikle onun peşinden göndermemiş. Kuma ve Kizaru'nun gönderilmesi Beş Kadim'in aldığı bir inisiyatifmiş, ancak CP0 ajanına verilen son emir direkt Im'den gelmiş.