Bölümü okumadın herhaldeLuffyde sorun yok ya, meyve konusunda Oda batırsa da Luffy bildiğimiz Luffy. Senin hayallerini de yıkmış Oda.
Meyveyle ilgili durumu mantıklı buldun mu sen?Ben bölümü sevdim. Spoiler konusunda yazmıştım. Özellikle Luffy'nin yeni görünümünü ve komik dövüş tarzını.
Kizaru'nun meyvesinin kopyalanarak sayborgların içine konulduğunu Drake söylüyor.
Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Frankie de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?
Mantık aramayı çoktan bıraktım ben. Mantık testini geçebilen seri azdır.Meyveyle ilgili durumu mantıklı buldun mu sen?
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın adasına düşüyor zaten yani çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Işın, ateş, zehir vs bunlar gibi özellikleri yapay olarak üretmek şeytan meyvesin bir özelliğini kopyalamak anlamına gelmiyor. Zaten (recreated) diyor yazıda yeniden yaratma vs anlamında kizarunun gücünden ilham alıp yeni bir şey üretme anlamında. meyvenin üzerinde çalışıp kopyalama diye bir olay yok yani. Herhangi birini yakalayıp üzerinde çalışıp şeytan meyvesi kopyalanabilseydi şeytan meyvesinin hiçbir anlamı kalmazdı. Yani hayır kopyalamıyor.Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Shanks hali hazırda Dünya Hükümeti'ne giden meyveyi onlara götürmek için onlardan mı çalmış yani? Buna ihtimal veriyorsun?O da olabilir ama Shanks ile gorosei’nin ilişkisini düşününce onlara götürüyor olabilme ihtimali de var tabi öyle bir şey varsa eski kaptanı dahil herkese ihanet ediyor olur Shanks. Umarım senin söylediğin doğrudur.