Abart, abartLuffy diye biri yokmuş ki zaten, Luffy diye biri olsa standart insan halinde olurdu, Meyvenin hikayesini okuyormuşuz bunca zamandır, zaten kendi bilinci kendi amaçları varmış meyvenin ben demiyorum oradaki 5 işe yaramaz diyor
Abart, abartLuffy diye biri yokmuş ki zaten, Luffy diye biri olsa standart insan halinde olurdu, Meyvenin hikayesini okuyormuşuz bunca zamandır, zaten kendi bilinci kendi amaçları varmış meyvenin ben demiyorum oradaki 5 işe yaramaz diyor
Abartmak mı ?Abart, abart
Gorosei malsa biz ne yapalım?Abartmak mı ?
Meyvenin 800 yüzyıl hükümetten kaçtığına inanıyorsunuz da buna mı inanmıyorsunuz
Şu kısım Vegapunk için mümkün olabilir lakin hükümet için geçerli mi sanmıyorum. Vegapunk Momonusuke'nin meyvesini sakladığı gibi saklayabilirdi ya da kopyalayabilirdi. Sadece bu kısım için yazıyorum diğer muhabbetten bağımsız olarak.Kizaru'nun meyvesinin kopyalanarak sayborgların içine konulduğunu Drake söylüyor.
Gerçek Şeytan Meyveleri'nin kopyalanamadığını söylemişsin, ancak Vegapunk'ın yaptığı meyvenin rengi dışında orijinal meyveden hiçbir farkı yok. Yeteneklerine varana kadar her şeyi aynı. Senin bahsettiğin hilkat garibelerini yapan kişi Caesar'dı. Luffy eğer Dünya Hükümeti'nin eline geçseydi, hiçbir sorun yaşamadan meyveyi ondan alabilirlerdi yani. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma. İyi değil.
Dünya hükumetinden çalıp neden hükumete teslim etsin ki ? Eğer Shanks hükumete çalışıyorsa meyveyi çalındı gösterip o kasadaki hasır şapka ile beraber saklama amaçları olabilir.(umarım olmaz)Benim merak ettiğim şey şu şimdi,
Bu meyveyle 800 senedir köşe kapmaca oynuyormuş dünya hükümeti.
E bu meyve kimdeydi? Shanksta.
Shanks bu meyveyi dünya hükümetine mi teslim edecekti acaba?