Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu meyve madem bu kadar önemli dünya hükümeti neden tüm işini gücünü bırakıp Luffy'yi yakalamaya uğraşmıyor? Dövüşler, uyanışlar falan iyi hoş da tüm bu seçilmişlik olayı müthiş soğutuyor karakterden.
 


Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Frankie de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi:) yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?
Kizaru'nun meyvesinin kopyalanarak sayborgların içine konulduğunu Drake söylüyor.



Gerçek Şeytan Meyveleri'nin kopyalanamadığını söylemişsin, ancak Vegapunk'ın yaptığı meyvenin rengi dışında orijinal meyveden hiçbir farkı yok. Yeteneklerine varana kadar her şeyi aynı. Senin bahsettiğin hilkat garibelerini yapan kişi Caesar'dı. Luffy eğer Dünya Hükümeti'nin eline geçseydi, hiçbir sorun yaşamadan meyveyi ondan alabilirlerdi yani. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma. İyi değil.
 
Ya luffynin gözleri istediğin gibi yap da kaidoya yapma ya :( Luffy zaten uygun buna, kaidonun gözler niye dışarı çıkıyor?
 
Dünya Hükümeti meyvenin yenmemiş halini yakalayamıyor olabilir arkadaşlar bunda bir sıkıntı yok. Meyveyi yiyenleri ele geçirebilirsin ama o insan ölünce Karasakal gibi bir bilgiye yada deney zekasına sahip değilsen elinde tutmayı başaramazsın. Muhtemelen meyvenin özelliğini amiraller bile bilmiyor. Mesela biz biliyor farzedebiliriz ama belki Sengoku ve Kong bile D.'nin tam olarak ne olduğunu bilmiyor olabilir. Kendi deneyimlerinden bir şeyler çıkarmış, ilgi duymuş ve kendi çaplarında bazı bilgileri öğrenmiş olabilirler. Kadim 5'li Luffy'i tam anlamıyla tehdit olana kadar önemsemeyebilir. Durup dururken basit bir meyveye gösterilen ilgi dikkat çeker. Yonkou klasmanına dahil olunca tehdit oluşturuyor olması gayet mantıklı. Bu klasmanda meyvenin uyanışı da söz konusu olunca böyle bir vaziyetin vuku bulması senaryo açısından mantıklı.
 
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın adasına düşüyor zaten yani çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?

Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Işın, ateş, zehir vs bunlar gibi özellikleri yapay olarak üretmek şeytan meyvesin bir özelliğini kopyalamak anlamına gelmiyor. Zaten (recreated) diyor yazıda yeniden yaratma vs anlamında kizarunun gücünden ilham alıp yeni bir şey üretme anlamında. meyvenin üzerinde çalışıp kopyalama diye bir olay yok yani. Herhangi birini yakalayıp üzerinde çalışıp şeytan meyvesi kopyalanabilseydi şeytan meyvesinin hiçbir anlamı kalmazdı. Yani hayır kopyalamıyor.
 
O da olabilir ama Shanks ile gorosei’nin ilişkisini düşününce onlara götürüyor olabilme ihtimali de var tabi öyle bir şey varsa eski kaptanı dahil herkese ihanet ediyor olur Shanks. Umarım senin söylediğin doğrudur.
Shanks hali hazırda Dünya Hükümeti'ne giden meyveyi onlara götürmek için onlardan mı çalmış yani? Buna ihtimal veriyorsun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık