Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odanın şu meyve batırmasını çıkar Luffy en karizma halinde bana göre. Elini yüzüne koyup gülmesini durduramaması hele şu ana kadar işlenen sad-smile işleriyle çok uyumlu. Dövüşten zevk alırkenki hallerinin zirvesi olmuş. Çok beğendim ben.
Siz Luffy mi dövüşüyor sanıyorsunuz :ehe:

Yancı yancı dediniz Luffy de yancı oldu Meyvenin hikayesinde xD
 
Shanks madem bu çocuğa bu meyveyi kaptırdı, neden demiyor Rayleigh'e Nika'nın kapıldığını? "Roger'ın sözlerini söyleyen bir çocuk vardı ehe" diyeceğine söylesene Nika gitti diye. Bu bölüm tamı tamına açıklanmadığı sürece iyi kötü diyemem, çok fazla soru işareti var aklımda maalesef. Dövüşün de böyle mizah devam edeceğini sanmıyorum sadece ama bu versiyonla başka nasıl olur bilemiyorum. İlginç gerçekten.
 
Hadi Kaido Luffy için OTama dışında bir nefret barındırımıyor ama Teach ve Akainu ile savaşırken de bu şekilde kahkaha atması bu şekilde göz pörtletmesi yaşanan tüm acılarla dalga geçmek gibi olur. Yeni Güç artışı güzel ama etkileri serinin tadının kaçırmış
 


Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Frankie de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi:) yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?
Diğer Barışseverler gibi Kuma da büyük patlamalara neden olabilen ve çeliği eritebilen lazer ışınları fırlatma yeteneğine sahiptir. Bu lazer görünüşe göre Borsalino'nun sahip olduğu Işık Meyvesi'nin güçlerinden kopyalanmıştır ve diğer Barışseverler'den farklı olarak bu lazer fırlatıcısı Kuma'nın sadece ağzında vardır. Diğer Barışseverler'in ise hem ağızlarında, hem de avuçlarında lazer fırlatıcıları yer alır. Kuma'nın avuçlarında patileri olduğu için, aynı kurulum ona yapılamamıştır. Kuma'yı diğer Barışseverler'den ayıran ve onlardan üstün kılan özellikleri, özgür iradesini kaybettikten sonra bile elinde bulundurduğu İncil ve patileridir..
Tamam bıraktım seriyi. Momonosukenin kullandığı yapay meyve hangi meyvenin kopyası acaba ? Luffyi yakalar hapseder. Başına iş açmasını beklemezlerdi.
 
Akainudan bi darbe bekliyorum
Bir adam düşün karısını 155 defa aldatmış ama bir gün sadık kalmaya karar vermiş. İşte Akainu yarın öbür gün adaletten yana olursa öyle bir şey olur. Yine de bir şeydir tabi.
Siz Luffy mi dövüşüyor sanıyorsunuz :ehe:

Yancı yancı dediniz Luffy de yancı oldu Meyvenin hikayesinde xD
Luffyde sorun yok ya, meyve konusunda Oda batırsa da Luffy bildiğimiz Luffy. Senin hayallerini de yıkmış Oda. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık