Luffy zaten komik savaşırdı ama surat ifadesi ciddi olurdu. İşi ilginç yapan bu olurdu. Bu savaşlarının başlangıcına uyabilir ama sonuna uymaz bence. Nightmare Luffy, Ors'u tutup aynı Kaido'ya yaptığı gibi bir sağa bir sola vuruyordu. Ama onun bıraktığı etkiyle bunun bıraktığı etki aynı olmadı benim için sırf Kaido'ya yapılan Looney Tunes çiziminden dolayı. Kazandığı güç ona uygun.Ben bölümü sevdim. Spoiler konusunda yazmıştım. Özellikle Luffy'nin yeni görünümünü ve komik dövüş tarzını.
Sadece gorosei ile arasındaki bağa bir açıklama getirmeye çalışıyorum ama haklısın zorlama oluyor meyveyi gorosei’ye götürmesi fikri.Shanks hali hazırda Dünya Hükümeti'ne giden meyveyi onlara götürmek için onlardan mı çalmış yani? Buna ihtimal veriyorsun?
Yahu Kaido'yu yakalamışlar, üstünde inceleme yapmışlar ve meyvesini yeniden oluşturmuşlar. Yaptıkları meyveyi de şu anda Momonosuke kullanıyor. Rengi mavi olsa gören Kaido'dan ayıramayacak, sen "Şeytan Meyvesi kopyalanamıyor" diyorsun.Işın, ateş, zehir vs bunlar gibi özellikleri yapay olarak üretmek şeytan meyvesin bir özelliğini kopyalamak anlamına gelmiyor. Zaten (recreated) diyor yazıda yeniden yaratma vs anlamında kizarunun gücünden ilham alıp yeni bir şey üretme anlamında. meyvenin üzerinde çalışıp kopyalama diye bir olay yok yani. Herhangi birini yakalayıp üzerinde çalışıp şeytan meyvesi kopyalanabilseydi şeytan meyvesinin hiçbir anlamı kalmazdı. Yani hayır kopyalamıyor.
Ben de Luffy'nin cool dövüşler çıkarmasını istiyorum ama bu hali anlatılana tam olarak uyuyor:Luffy zaten komik savaşırdı ama surat ifadesi ciddi olurdu. İşi ilginç yapan bu olurdu. Bu savaşlarının başlangıcına uyabilir ama sonuna uymaz bence. Nightmare Luffy, Ors'u tutup aynı Kaido'ya yaptığı gibi bir sağa bir sola vuruyordu. Ama onun bıraktığı etkiyle bunun bıraktığı etki aynı olmadı benim için sırf Kaido'ya yapılan Looney Tunes çiziminden dolayı. Kazandığı güç ona uygun.