Ben saykoluk alamadım ya.Bana göre bu sayko gülüşler cuk oturdu. Ama tabi yazarın yalan söyleyerek bizi kandırması hiç olmadı.
Ben saykoluk alamadım ya.Bana göre bu sayko gülüşler cuk oturdu. Ama tabi yazarın yalan söyleyerek bizi kandırması hiç olmadı.
Düşün bu adamlar kime köpeklik etmiş bunca zaman :d Hükümeti deviremeyenler utansınKoskoca hükümet işlenmedi patladı hahaha, Amiraller için üzülmeye başladım
Odanın şu meyve batırmasını çıkar Luffy en karizma halinde bana göre. Elini yüzüne koyup gülmesini durduramaması hele şu ana kadar işlenen sad-smile işleriyle çok uyumlu. Dövüşten zevk alırkenki hallerinin zirvesi olmuş. Çok beğendim ben.Ben saykoluk alamadım ya.
Bu yüzden SWORDS ekibini ekledi seriye oda.Düşün bu adamlar kime köpeklik etmiş bunca zaman :d Hükümeti deviremeyenler utansın
Kaido'ya bunu yapan Amirallere neler yapmaz.Bu gidişle final savaşında Akainu reis böyle çizilir...
Sen bile bölümü bırakıp böyle şeyler söylemek zorunda kaldıysan durum çok vahimTCB Scansı ilk defa gördüm. Zamanında Mangastream vardı, Mangapanda vardı, Ishuhui vardı. Şimdi hepsi kapandı gitti.
Swords inceden bir tık daha karakterli adamlardan oluşuyor gibi ama bakalım hele.Bu yüzden SWORDS ekibini ekledi seriye oda.
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Franky de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?