Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suitin gümlemesine sevindim en çok :D
Diğerleri meyvecik Sanjinin ise dadından yinmez :D
Benim suitle problemim yoktu nedense. Tasarımsal olarak sıkıntıydı sadece. Böyle bir de hikayelere konu alması ve gerçekte var olduğunu görüp tırsmaları falan bence güzel karizma katıyordu o haline :D

Gen uyanışıyla bu kadar güçlenen Sanji'ye Suit çok fazla kaçardı. Suit zaten bence baya güçlü bir şey. Aşırı güçlü olurdu Sanji.
 
Luffy'nin uyanışının bu kadar absürt olmasını kimse yadırgamaz, benim ve pek çok kişinin yadırgadığı mesele meyve adının değiştirilmesi, bunu önceden küçük belirtmelerle daha başarılı bir şekilde sunabilirdi, böyle olunca insan ister istemez yadırgıyor.

Bölüm güzeldi, üstte yazdığım şey hariç.
 
Al işte Enma>Zoro dendi dendi daha kötüsü başa geldi. Luffy en güçsüz meyvelerden birini yedi sanıyorduk, mitolojik Zoan yemiş.
Meyvenin değişmesini istemiyordum ama reenkarneden iyidir. En azından "Luffy Joyboy'un reenkarnesi olduğu için böyle biri oldu" yerine "Luffy böyle biri olduğu için meyve onu seçti" denebilir. Seçilmiş kişi olayını hiç sevmem ama en kötünün bir iyisi işte.
Keşke reçine çıksaydı.
 
Luffy'nin uyanışının bu kadar absürt olmasını kimse yadırgamaz, benim ve pek çok kişinin yadırgadığı mesele meyve adının değiştirilmesi, bunu önceden küçük belirtmelerle daha başarılı bir şekilde sunabilirdi, böyle olunca insan ister istemez yadırgıyor.

Bölüm güzeldi, üstte yazdığım şey hariç.
Mesela meyveye hiç dokunmasa ama önceki sahiplerinden biri insanları kurtarmış Nika diye nam salmış olsa yine aynı şekilde işlenirdi. Ama yok beyefendi alengire girecek illa :(
 
Bu kadar önemli bir bölümün sadece mizah olması çok garip. İlginç hissediyorum. O kadar bekledik, öğrendiğimiz şeylerin hepsi saçma ve tutarsız Gorosei bilgileri bir de ucu belirsiz bir meyve bilgisi. Ama yani One Piece mizahı dümdüz. Ne bileyim.
 
Kardeşim bu bildiğin tom ve jerry.
Road runner biip biip yapiyor.

Looney toonsa hoş geldiniz.

Vay arkadaş yıllardır takip ettiğimiz manga ne hale gelmiş.

Yazık geçen yillarima.
Senin yorumlarını çok iyi hatırlıyorum Naruto(ve Mihawk) ile ilgili, hoşgeldin :fool:


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Çok kötü bölüm, çok gereksiz, mantıksız, anlamsız bir bölüm.
 
Snake Man formu en sevdiğim form olarak kalacak. Luffy'nin sevdiğim özelliği normalde güler yüzlü komik biriyken tam olması gereken yerde çok büyük ciddiyete bürünmesiydi. Lucci, Crocodile felan bunlardaki bakışlarını hala unutamam. Luffy'nin başlangıç savaşlarına bu mod ve surat uyar ama savaşın sonunda Luffy'nin o bakışlarını sanki ondan çalmış gibi hissettim. Yüz çizimini hele hiç beğenmedim. Benim takıldığım nokta çizimi oldu açıkcası. Kaşının kıvrılmasına da gerek yoktu. Umarım bu modtada olsa o sert ciddi yüz ifadesini görürüz.
 

Burges bile elinde bıçakla meyveyi ele geçirmek için saldırırken vegapunk a sahip hükümetin bunu yapamayacağını iddia etmek gayet mantıksız. Adam kizarunun meyvesinin özelliğini pasifistalara kopyalıyor, kaidonun meyvesini kopyalıyor ama luffy nin meyvesini ele geçiremiyor. Aşırı mantıklı yaklaşmışsın hemen seriyi bırakıyorum, aydınlattın teşekkürler
Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Frankie de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi:) yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık