Fuji zaten fark etti ama çaktırmadı. Zaten keşke gözümü oymayaydım içine bade koymayaydım diye hayıflandı durdu. Kendini kör etmiş deli manyak.Bunların yerinde fujitora olsaydı daha erken fark ederdi yeminle.
Son düzenleme:
Fuji zaten fark etti ama çaktırmadı. Zaten keşke gözümü oymayaydım içine bade koymayaydım diye hayıflandı durdu. Kendini kör etmiş deli manyak.Bunların yerinde fujitora olsaydı daha erken fark ederdi yeminle.
Bu hükümeti görmediği için onun adına mutluyum şahsen.Fuji zaten fark etti ama çaktırmadı. Yoksa keşke gözümü oymayaydım içine bade koymayaydım diye hayıflandı durdu. Kendini kör etmiş deli manyak.
Gidip gözlem hakisini kaf dağına çıkartmasa ben de sevinirdim ama normal insandan daha fena görüyor. Muhtemelen bunların olmayan akıllarını bile görüyordur o azman.Bu hükümeti görmediği için onun adına mutluyum şahsen.
Zoro sandı korkuyor Zorodan travma oluşmuş adamdaHaklısın evet ama Kaido'da ne avel adam. Çatıda kim var başka da öyle aura yayacak etrafa
Adam öldürdüğüne fazla emin olmuş.
Luffyi yakalamaları demek meyveyi de yakalamaları demek değil. Luffy öldüğünde meyve kim bilir nerede yeniden doğacak. Teach gibi meyvenin çalınabildiğini bilmiyorlar. Vegapunk biliyor ama söylemiyor olabilir.Saçmalığın daniskası olduğu için olabilir mi acaba?
1- Meyvenin kendi kendine uyanması,
2- Meyvenin ölüyü diriltmesi,
3- Luffynin ölü haldeyken uyanışla hakisinin ve enerjisinin fulllenmesi,
4- 25 yıllik meyvenin aslında o meyve olmadiğinin ortaya çıkması
5- Meyvenin kendi iradesiyle saklambaç oynaması, istedigine kendini yedirmesi,
6- E. Oda meyveye paramecia derken, Luffy ben zoan değilim derken zoan çıkması
7- Luffy 3 yıldır her deliğe girerken ve Gomu meyvesi yediğini sağır sultan biliyorken Goruseinin 800 yıldır yakalayamıyoruz bizden kaçıyor demesi
8- Goruseinin önceki bölümlerde meyve uyanmadan uyandı demesi
9- Luffynin yeteneğinin Toon Force çıkması
Yani daha da çıkar işe giderken ilk aklıma gelenler bunlar. 500 sayfalık spo konusuna baştan baksak doldururuz listeyi.