Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçmalığın daniskası olduğu için olabilir mi acaba? :)

1- Meyvenin kendi kendine uyanması,
2- Meyvenin ölüyü diriltmesi,
3- Luffynin ölü haldeyken uyanışla hakisinin ve enerjisinin fulllenmesi,
4- 25 yıllik meyvenin aslında o meyve olmadiğinin ortaya çıkması
5- Meyvenin kendi iradesiyle saklambaç oynaması, istedigine kendini yedirmesi,
6- E. Oda meyveye paramecia derken, Luffy ben zoan değilim derken zoan çıkması
7- Luffy 3 yıldır her deliğe girerken ve Gomu meyvesi yediğini sağır sultan biliyorken Goruseinin 800 yıldır yakalayamıyoruz bizden kaçıyor demesi
8- Goruseinin önceki bölümlerde meyve uyanmadan uyandı demesi
9- Luffynin yeteneğinin Toon Force çıkması

Yani daha da çıkar işe giderken ilk aklıma gelenler bunlar. 500 sayfalık spo konusuna baştan baksak doldururuz listeyi. :)
Luffyi yakalamaları demek meyveyi de yakalamaları demek değil. Luffy öldüğünde meyve kim bilir nerede yeniden doğacak. Teach gibi meyvenin çalınabildiğini bilmiyorlar. Vegapunk biliyor ama söylemiyor olabilir.
 
Bu arada lastik meyvesi hükümet için tehdit değil. Daha güçlü meyveler var. Ama güçlü sonuçta. Peşinde koşmuşlar. Zoan meyveleri fısıldıyor olabilir. Luffye meyveyi ye demiştir luffy de yemiştir. Kaçmak istediği için çevresindekilere fısıldıyor ve manipülasyon yapıyor olabilir. Şuraya git şunu yap falan.
 
Meyve reçine çıksaydı böyle kandırılmış hissetmezdik. Yine paramecia olurdu. Bu güçleri yine sağlardın. Ancak meyvenin bizdeki algısı böyle olmazdı.
Nika mitolojik bir figür ve lastik özelliği var denilince ve meyve de bunun mitolojik zoanı çıkınca, baya son dakika değişikliği gibi duruyor. Üstelik özgürce dövüşmek gibi limiti belli olmayan tabirlerle tanımlanıyor.

Eğer meyve reçine çıksaydı, tüm bu özgür dövüşme mevzusu, Luffy'nin uyanışla beraber meyveyi bir nevi yorumlama ve kendi karakterine uydurma durumu olarak açıklanabilirdi. Böylece kurtuluş savaşçısı lafını meyvenin getirisinden ziyade Luffy'nin kendisine bağlardı. Hem zaten gittiği her yerde insanları kurtarmadı mı? Yeri geldiğinde şen şakrak, yeri geldiğinde delip geçen bakışlar atan ve gittiği yerde ruhuyla, karakteriyle etkileyen bir Luffy var zaten. Komple bir karakterin neden bir yönünü öne çıkarıp abartırsın ki.

Güçleri de reçinenin Adam ağacıyla alakasına bağlanabilirdi. İyileştiri özelliği de varmış sanırım reçinenin. Dayanıklılığı da ağacın kendine has dayanıklılığına bağlanırdı.

Luffy'ye uyan bir meyve denebilir ama sadece bir yönden. Luffy gülüp eğlendiği, saçma teknikler bulup rakibini yenen biri. Bunlar kadar gerektiğinde Lucci'ye ölümcül bakışı gönderen, kutsal ejdere yürürken dünyanın en ciddi insanı olabilen biri. O anları yitirmiş gibi hissediyorum. Bu Luffy, o Luffy olamazmış gibi. E tabi Oda çizerse olur diyeceksiniz ama benim içime sinmeyecek.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık