Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy daha 1. bölümde meyveyi yiyip sırıtmaya başlıyor. Meyve yemesi sonrası gülücükleri artıyor. Serinin bu noktaya gelmesi normal ki meyvenin eğlendiren bir meyve olması da hoşuma gitti. Belki işleniş şekli sorunlu olabilir ancak bi acayip bişi olacağu belliydi :)
 
Savaş tarzı Luffy'e uygun. Nightmare Luffy'de de yerden yere vuruyordu Ors'u. Burada olayı benim adıma kötüleştiren tek şey looney tunes çizimleri, ve Luffy'nin saçları kaşları yüzünün oyuncak gibi olması.
 


Kizaru’num meyvesini mi kopyalıyor? Hangi seri o ya? O zaman Franky de mi Kizaru’nun meyvesini kopyalamış oluyor ışın’ı olduğu için:d Bence sen bırak zaten seriyi:) yapay şeytan meyvesi yapmaya çalışıp hilkat garibesi çıkardılar ortaya bir sürü, gerçek şeytan meyvelerini kopyalamak diye bir şey yok yani. Kaldı ki böyle üstün bir meyveyi kopyalayacaklar yakalayıp. Diyelim ki Luffy’i yakaladılar ve öldürmediler ne yapabilirlerdi sence?
Meyvesini kopyalıyor dememiş Kizaru'nun meyvesinin özelliğini kopyalıyor demiş ve evet özelliğini kopyalamış, Franky'de Vegapunk'ın eski yaşadığı veya çalıştığı adasına düşüyor zaten yani Franky kendi imkanı ile yapmıyor o işi Vegapunk çalışmalarını buluyor ve oda kopyalıyor burada ki sorun ne?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık