İmkansız yeterince uç bi kelime zaten.İmkansız diyip karşımıza Moria çıkarırsa kelimenin anlamını törpülemiş olurİmkansız dedi diye illa bu kadar uç düşünmek zorunda mıyız ? Bu serininde bir dinamikleri var sonuçta.
Benim yazdığım gözden kaçmış... İlk defa belki de direkt bilgi paylaştım o şekilde ...Hayır spoilerde kafama takılan bir iki şey vardı tam anlamadığım için Yorumlarda bulurum dedim ama sadece kaido içki beya benzeri seyler. Hayır seriyi kaç yıldır takip ediyoruz bu olanların çoğu ilk defa olmuyor neden bu isyan
Bu herife özel gömme konusu açmak lazım. Foxy'den bile çapsız birisi çıktı. Rezil herif, fare suratlı.Utanç verici bir olay yaşadığında seppuku yapan samuraylar... Adam görsün adam. Yaşadığı tüm utanç verici hadiselere rağmen VINSMOKE JUDGE dimdik ayakta. Ben bile bu kadar rezilliği kaldıramazdım. Büyük insansın vesselam
Onu Oda'ya söyleceksin kardeşim. Adamın eline ben mi verdim en iyi 12'likten biriniBi kerede elinde kılıç olanı övme be
Croc'un değerini anla MW. Adam Yonkouların, Hükümetin istediği kadını kaç yıl himayesinde tuttu bir kişi de gelip dokunamadı. Luffy'nin yanına bir geçti kadına el atan atana...Teach galiba hakkaten Robin’i istiyor.Ortalık karışıyor misali konuşmasını hatırlarsınız Doflamingo gibi.Animede en son deprem çakıyordu orayı güzel yapmışlardı.Wano’ya Robin için gelse şaşırmam arkeolojiye ilgiliymiş zaten.
Bir konseydeki en yaşlı en güçlüdür.Buradaki en sakat, belalı tip bastonlu amca gibi duruyor. Sıfatında da izleri duruyor zaten.
Gorbaçov, Çakma Gandhi, Yelkovan Bıyık, Nuri Alço tıraş tipler.