Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utanç verici bir olay yaşadığında seppuku yapan samuraylar... Adam görün adam. Yaşadığı tüm utanç verici hadiselere rağmen VINSMOKE JUDGE dimdik ayakta. Ben bile bu kadar rezilliği kaldıramazdım. Büyük insansın vesselam:sapkali:
 
Son düzenleme:
Hayır spoilerde kafama takılan bir iki şey vardı tam anlamadığım için Yorumlarda bulurum dedim ama sadece kaido içki beya benzeri seyler. Hayır seriyi kaç yıldır takip ediyoruz bu olanların çoğu ilk defa olmuyor neden bu isyan :)
Benim yazdığım gözden kaçmış... İlk defa belki de direkt bilgi paylaştım o şekilde ...
 
Utanç verici bir olay yaşadığında seppuku yapan samuraylar... Adam görsün adam. Yaşadığı tüm utanç verici hadiselere rağmen VINSMOKE JUDGE dimdik ayakta. Ben bile bu kadar rezilliği kaldıramazdım. Büyük insansın vesselam:sapkali:
Bu herife özel gömme konusu açmak lazım. Foxy'den bile çapsız birisi çıktı. Rezil herif, fare suratlı.
 
Teach galiba hakkaten Robin’i istiyor.Ortalık karışıyor misali konuşmasını hatırlarsınız Doflamingo gibi.Animede en son deprem çakıyordu orayı güzel yapmışlardı.Wano’ya Robin için gelse şaşırmam arkeolojiye ilgiliymiş zaten.
Croc'un değerini anla MW. Adam Yonkouların, Hükümetin istediği kadını kaç yıl himayesinde tuttu bir kişi de gelip dokunamadı. Luffy'nin yanına bir geçti kadına el atan atana...
Robin'i kaçırılırsa oraya Croc kesin gelir, at fava bekle...
 
Reiju yu görmek güzeldi.Büyük ihtimalle katakuri gitmelerine izin verdi.

Adayı taşıyan bir canlı var sanırım ayni zunisha gibi.
 
Sanki Wano'daki asıl düşman Kaido değil gibi bir konuşma geçmişti. Bu gelen gölge belki de bir düşmandır. Çünkü hala Kaido ve Big Mom'ın düşmesi zor görünüyor. Bu gölgeye karşı geçici bir müttefik olabilirler mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık