@Alpamis
Bu çocuk da ayık kafayla hiç çekilmiyor yav deyip vurmuş kendini içkiye zavallı Kaido. :S Var mı bir yorumun?
@Alpamis
Bu çocuk da ayık kafayla hiç çekilmiyor yav deyip vurmuş kendini içkiye zavallı Kaido. :S Var mı bir yorumun?
Operasyon Meyvesi serideki en saçma sapan meyvedir bana göre. O an ne lazımsa, meyvede ona göre bir güç çıkıyor.Sihirli meyve çıktı zaten ölümsüz bile yapıyor.Enma sihirli kılıçsa Ope ope meyvesi ne ? Ortadan ikiye adam bölüp koşturmak kara büyünün en alası olsa gerek.
Ne alaka yahu.Robin bana bu isimle seslenme diyordu kimliğini gizli tutmuşlar neydi kod ismi unuttum şimdi.Kimse yanına aldığını bilmiyordur yoksa elinden almaları bir tokat çakmalarına bakar.
Operasyona uydurmaya çalışmış alakalı olan şeyler güzel ama yer değiştirme mermileri kar tanesiyle değiştirme falan bazı özellikleri alakasız güçlü basmış Oda.Kalp alma mesela çok uçuk birşey.Kalbini aldığın adamı öldürdün senden daha güçlü bile olsa öldü.Onun yerine tam kalbin bulunduğu yere nişanla yara açma daha uygun olurdu.Operasyon Meyvesi serideki en saçma sapan meyvedir bana göre. O an ne lazımsa, meyvede ona göre bir güç çıkıyor.
Tarama falan da yapıyordu sanırım.Operasyona uydurmaya çalışmış alakalı olan şeyler güzel ama yer değiştirme mermileri kar tanesiyle değiştirme falan bazı özellikleri alakasız güçlü basmış Oda.Kalp alma mesela çok uçuk birşey.Kalbini aldığın adamı öldürdün senden daha güçlü bile olsa öldü.Onun yerine tam kalbin bulunduğu yere nişanla yara açma daha uygun olurdu.
Evet.İşte böyle şeylerin cerrahların operasyonuyla alakası hani var ama çok komplike röntgen gibi düşünmüş herhalde Oda meyveye hastanede ne cihaz varsa eklemiş.Tarama falan da yapıyordu sanırım.
Ulan Croc,kadının kimliğini bile değiştirmişti xdCroc'un değerini anla MW. Adam Yonkouların, Hükümetin istediği kadını kaç yıl himayesinde tuttu bir kişi de gelip dokunamadı. Luffy'nin yanına bir geçti kadına el atan atana...
Robin'i kaçırılırsa oraya Croc kesin gelir, at fava bekle...
Ryumanın tokatladığı kişiler çıkacak bunlarShanks'ın ustası olan kılıççı Gorosei dayı eğer yüzlerce yıldır yaşıyorsa Ryuma'nın atası veya ustası çıkar. Zoro'ya böyle bir rakip yakışır.
hani o karşılıklı duruş sırasında rüzgar eser ve çimenler ahenkle savrulur.Yalnızca oldlar Lee vs Kimimaro hatırlar…
''Miss All Sunday'' lakabı. Fakat CP gibi örgütler de boşa değil heralde? Eğer o kadar iyi sakladıysa yine Croc'a yazar durum ama Robin gerçekten ''özel'' olarak aranan biriydi çok net. Yani dünyadan silinmiş gibi saklanması çok saçma o noktada olsa bile. Hele ki Aokiji de bunu biliyor gibiydi Robin sebebiyle o bölümlerde öyle bir hava vardı. Onu yanınıza aldınız gibi olaylar döndü, onları bulmuştu mesela yine aynı şekilde. La Crocodile bu, Dof mu ki öyle bir tokat çakıp alsınlar? Adam Tashigi'ye ''Git Denizci karargahında ağla'' dedi resmen...Sihirli meyve çıktı zaten ölümsüz bile yapıyor.Enma sihirli kılıçsa Ope ope meyvesi ne ? Ortadan ikiye adam bölüp koşturmak kara büyünün en alası olsa gerek.
Ne alaka yahu.Robin bana bu isimle seslenme diyordu kimliğini gizli tutmuşlar neydi kod ismi unuttum şimdi.Kimse yanına aldığını bilmiyordur yoksa elinden almaları bir tokat çakmalarına bakar.